Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Antibiotika 2x ročně? Systematicky ničíte své tělo zevnitř

9. října 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Stále léčíte chřipku antibiotiky? Nežádoucí účinky se projeví již po pár letech. Oslabená imunita, častá nachlazení, vyčerpaný organismus. To jsou jen ty pozorovatelné důsledky. Co se však děje uvnitř těla, řeší málokdo. Léčba antibiotiky je u některých nemocí nezbytná, jejich nadužívání však tělu více škodí. A to zásadně. Bohužel. 

Autor: Phytoxan

Antibiotika mohou přinést více škody než užitku

Objev penicilinu a dalších antibiotik měl přímo revoluční význam. Vždyť díky nim dnes neumíráme na zápal plic, syfilis a další choroby. Ve 21. století lékaři používají stovky antibiotik, a dokážou tak zneškodnit různé druhy bakterií. Mnozí lidé se stále domnívají, že užívání antibiotik je bezrizikové a zdraví neškodné. Bohužel se mýlí. Léčba antibiotiky si často vyžádá daň v podobě nežádoucích účinků. Patří k nim především únava, dlouhodobě vyčerpaný organismus, apatie a příliš jednoduchá další nachlazení. Vůbec nejzávažnějším problémem je však nadužívání antibiotik, jež posiluje odolnost bakterií vůči těmto lékům a snižuje obranyschopnost organismu.

Autor: Phytoxan

Na každou rýmičku se antibiotika nehodí

Ačkoli jsou antibiotika v Česku k dostání pouze na předpis, neznamená to, že by se s nimi nějak výrazně šetřilo. Vinu přitom nelze svalovat jen na lékaře – antibiotik se nezřídka domáhají sami pacienti, kterým lékaři pod tlakem vyhoví. I když na vás nemoc těžce dolehne, může se stále jednat o virózu, u níž se antibiotika obecně míjí účinkem. Ta bychom měli aplikovat teprve při angíně, zápalu plic a dalších nemocech bakteriálního původu – nikoli u chřipky a běžných onemocnění horních cest dýchacích. Pokud už antibiotika užíváte, vždy doberte lékařem doporučenou dávku. V opačném případě riskujete, že mikroby nezlikvidujete úplně a ty se vrátí.

Více na www.prirodniantibiotikum.cz

Autor: Phytoxan

Volte zdravější a bezpečnější léčbu s přírodními antibiotiky

Není divu, že lidé začali místo lékáren a ordinací hledat pomoc v přírodě, prodejnách ovoce a zeleniny a na regálech s BIO potravinami. Kdo má čas a chuť věnovat se zdravé životosprávě naplno, místo farmaceutických přípravků si vyrábí vlastní medicínu z přírodních antibiotik. K těm se řadí kupříkladu česnek, cibule, dobromysl (oregano), citron, zázvor, med, koloidní stříbro. Komu chybí potřebné znalosti, zkušenosti a čas, může nově využít Phytoxan. Ten je čistě přírodní, není na předpis a od 1.11. bude ve všech lékárnách.

Autor: Phytoxan

Phytoxan je možné užít hned při prvních příznacích

Phytoxan je přírodní doplněk stravy, jehož složení efektivně potlačuje typické projevy chřipky, nachlazení a viróz. Od 1.11. ho najdeme ve všech lékárnách za 599 Kč. Je to ideální pomocník do nadcházejícího období.  Lze užívat i preventivně pro zvýšení odolnosti a imunity. Celkově Phytoxan působí proti nejčastějším onemocněním moderního člověka. Užívají se 3 tablety denně během jídla, a to nejdéle 5 dní. Akutně až 3 x 2 tablety za den. Produkt lze aktuálně sehnat na stránkách výrobce za výhodnou cenu 435 Kč, zvýhodněné dvojbalení za cenu 695 Kč. Při zadání slova AKCE lze Phytoxan koupit do konce týdne ještě o 100 korun výhodněji. Nepropásněte výhodnou akci a nepřicházejte o své zdraví.

Více na www.phytoxan.cz

Video se připravuje ...