Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Rady, jak vytvořit svůdný dekolt do plavek

19. června 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Léto je konečně tady a s ním i čas svádění a koketování. Nejen poodhalené nohy v krátkých sukních, ale hlavně svůdný dekolt upoutá pozornost mužů. Mít krásné a plné poprsí je snem každé z nás, ale věk a čas je neúprosný a na našem dekoltu zanechává nežádoucí změny. Co je tedy potřeba udělat pro to, aby vaše ňadra byla stále pevná? Poradíme vám!

Jak se poprsí vyvíjí

Mezi hlavní příčiny změn ženského poprsí patří hlavně těhotenství, kojení, náhlé změny hmotnosti, dědičné faktory, ale také antikoncepce a kouření. Například během těhotenství a kojení dochází k rychlému růstu prsních žláz a po ukončení kojení k jejich opětovnému zmenšení. Mnoho žen se s tím již setkalo a nyní se za své poprsí stydí a neví, jak tento stav zlepšit. Ovšem chcete-li docílit krásných prsou, nemusí to vždy znamenat podstoupení plastické operace.

Autor: Salutem Pharma s.r.o.

Ztráta pevnosti

Pevnost prsou a jejich vzhled se odvíjí od několika fyziologických procesů, kterým se v životě nelze vyhnout. Ochablé prsní svalstvo, stresový hormon, metabolické procesy, agresivní volné radikály – to vše krásu ženského dekoltu bohužel poškozuje. Pevnost a vzhled poprsí závisí na stavu svalové a pojivové tkáně. Pokožka prsou je citlivá, a proto je nutné se o ni každý den starat. Jste-li tedy zvyklá denně používat denní i noční krémy na obličej, dopřejte stejnou péči i vašemu dekoltu. 

Autor: Salutem Pharma s.r.o.

Pružnost a mladý vzhled bez nutnosti operace

Existuje více možností, jak svá ňadra zdokonalit. Tím základním se může jevit cílené cvičení a posilování problémových partií. Velmi často však má toto snažení na tvar a velikost prsou jen pramalý vliv. Tento problém se dá vyřešit kvalitními podprsenkami nebo vycpávkami do nich. Ale určitě všechny víte, že to není úplně ono. Bez podprsenky jsou naše ňadra opět povadlá nebo menší, než bychom jak bychom je chtěly ukázat. 

Vzhled prsou ovlivňují také estrogeny, jejichž hladina je po celý život proměnlivá a kolísá i během menstruačního cyklu. Příznivě působí i na kosti, kůži, centrální nervový systém, metabolismus tuků a vody. Bohužel nástupem menopauzy je jejich produkce výrazně utlumena. Pokud chcete estrogeny přírodní cestou doplnit, pomohou vám fytoestrogeny – lignany. Tyto rostlinné látky hledejte ve lněném semínku či ve chmelu otáčivém.

 

Autor: Salutem Pharma s.r.o.

Ať je na co koukat

Lignany- fytoestrogeny působí podobně jako estrogeny. Chrání a podporují zdraví prsní tkáně, a tím pozitivně ovlivňují zdraví a vzhled prsou. Díky tomuto přírodnímu řešení se budete zas cítit více žensky a krásně. Zajímá vás, jak lignany můžete doplnit? Velmi zajímavou alternativou je užívání přípravků s obsahem přírodních extraktů posilujících prsní tkáň. Decolen Forte obsahuje vysoké množství rostlinných fytoestrogenů, které vám pomůžou udržet prsa krásná a zdravá.

Autor: Salutem Pharma s.r.o.

Decolen Forte a Decolen cream pro krásu vašeho poprsí

Decolen Forte je doplněk stravy speciálně vyvinutý s cílem posilovat plnost a pevnost poprsí. Obsahuje rostlinné extrakty ze semínek vinných hroznů, chmele otáčivého, sóji a lignany ze lnu setého, které chrání a podporují zdraví prsní tkáně. Pozitivně ovlivňuje i vzhled a kvalitu pokožky. Fytoestrogeny z chmele otáčivého pomáhají snížit negativní účinky hormonální nerovnováhy. Decolen Forte je určen všem ženám, které mají zájem pečovat o zdraví svého poprsí a o šetrné, nechirurgické a efektivní zlepšení jeho vzhledu. Stačí užívat pouze 1 tabletu denně a už v prvních týdnech pocítíte pozitivní efekt. Kompletní péči o ženské poprsí doplňuje Decolem krém, který posiluje pružnost a pevnost pokožky ženského poprsí a zároveň působí proti jejímu stárnutí. Využijte akci 1+1. Při koupi tablet Decolen Forte dostanete Decolen krém v hodnotě 290 Kč zdarma. Žádejte kompletní péči Decolen v lékárně Dr. Max za cenu 599 Kč.

Video se připravuje ...