Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hubnutí jako prokletí? Jaké jsou možnosti redukce váhy?

5. června 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Největším problémem je postupné přibírání. Pár gramů přírůstku denně navíc nikdo nepozná. Půl kila za měsíc také většinou ne. Za 4 roky se však může jednat o 20 kilo. Cítíme, že dlouho neviděná kamarádka při náhodném setkání potlačuje svůj údiv velmi těžko. Bohužel nejedná se jen o estetický problém, ale hlavně o naše celkové zdraví. 

Metabolismus

Snížit příjem, zvýšit výdej. Jenže tělo je přesný stroj. Kakždý máme jiný metabolismus a proto někdo může jíst jako otesánek a nic nepřibere. Všimli jste si, že v mládí se to jaksi spalovalo všechno lépe a většina z nás si mohla dovolit jíst úplně jinak než dnes? To je metabolismus.

Více o doplňku stravy na www.reduxil.cz

Autor: Reduxil.cz

Přírodní látky obsažené v dopňku stravy podpoří funkci metabolismu

Někdy si stačí nechtěně vyslechnout  komentář rodiče, milované osoby nebo první lásky ze základky typu: „..tak pěkná holka to byla a teď...?“. Takové momenty nás většinou přinutí přemýšlet nad strhnutím závaží v posilovně a kromě jedné mrkve nejíst přes den vůbec nic. Ale to je samozřejmě velmi nebezpečný způsob jak hubnout. Výsledky na úbytku váhy se sice dostaví brzo, ale bohužel na úkor našeho zdraví a navíc - hlavní přece je, jak se cítíme my sami! Pokud toužíte po snížení váhy a pevnějším zdraví, můžete kromě zdravého životního stylu zvážit také užívání přírodních doplňků stravy.

Více o doplňku stravy na www.reduxil.cz

Autor: Reduxil.cz

Stejně jako pleť, tak i metabolismus je třeba opečovávat

Na pleť používáme ve dne denní a v noci noční krém. Když se o naše tělo nebudeme starat a dávat mu pohyb, pobyt v přírodě, dostatek zeleniny a kvalitní spánek, nemůžeme čekat zázraky. Zdraví a psychická pohoda je základem k tomu cítit se skvěle a zredukovat naši váhu v případě obezity. Cvičení a zdravé stravování je základ. Jako další alternativa přichází v úvahu užívání učinných přírodních látek v tabletkách. 

Více o doplňku stravy na www.reduxil.cz

Autor: Reduxil.cz

Zaváděcí cena Reduxil pouze do pátku

Reduxil se užívá speciální kapsle ráno a následně tvrdá tabletka večer. V kombinaci s postupným uvolňováním tak dochází k maximalizaci výkonu metabolismu celý den. Nepřekračujte doporučené dávkování! V lékárnách je k dostání za 1 090 Kč. Dnes ho na stránkách výrobce seženete za 990 Kč 1 balení nebo za 1 690 Kč, 2 balení. I do plavek se můžete ještě více těšit. 

Více o doplňku stravy na www.reduxil.cz

Video se připravuje ...