Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Štěstí na každý den

20. března 2006 | 10:00

Život je krásný! Máme pro vás několik maličkostí, které vám během pracovních dní zvednou náladu

Život je krásný a každý prožitý den vám může přinést něco výjimečného. Pomohou vám i skvělé tipy na zlepšení nálady během pracovního týdne od pondělí do pátku.


Pondělí: Trpělivostí proti stresu Nad pondělky panuje Měsíc a někdy způsobuje, že se cítíte unavená, malátná, ale zároveň máte po víkendu dostatek trpělivosti. Nápoj proti malátnosti: 3 lžíce mandlí mixujte s 200 ml vody tak dlouho, dokud nevznikne mandlové mléko. Do nápoje přidejte 1 banán a 200 ml grapefruitové šťávy. Tento nápoj pročistí tělo a dodá vám energii. Prodýchejte stres: Pravým ukazováčkem si zavřete pravou nosní dírku, 6krát se zhluboka nadechněte, vydechněte levou nosní dírkou. Na konci každého výdechu krátce stáhněte bříško. Vyměňte strany.
Úterý: Noste červenou barvu Pod vlivem Marsu jste pohotová a rychlá. Dodá vám sílu do obchodování, podporuje talent. V tento den jste náchylná na hádky. Dodejte si energii: Červená je barvou ohně, postará se o motivaci, pohotovost a psychickou sílu. Proto si v úterý oblečte červené věci. Zaboxujte si: Začněte tento den malým kolem boxování do polštáře. Vyboxujete nebo vykopete ze sebe všechen hněv.
Středa: Myslete pozitivně! Středa stojí ve znamení Merkuru a je podřazená rozumu. Dnes dosáhnete s malým úsilím největšího efektu. Nabijte mozek: Připravte si nápoj ze 2 lžic rozmixovaných mandlí, přidejte 250 ml sojového mléka, 100 ml borůvek, šťávu z citronu, banán a lžičku cukru. Dnes se to podaří: Středa je perfektním dnem na taneční nebo jazykové kurzy, písemné práce a úpravy v domácnosti.
Čtvrtek: Rozdávejte radost Čtvrtek řídí planeta Jupiter, která vás činí tolerantní a společenskou. Cestou do práce nakupte drobnosti, které potěší vaše blízké, a i jejich radost vám zlepší den. V tento den vám jistě nehrozí hádky ani konflikty. Poznávejte napoznané: Čtvrtek je vhodný pro poznání. Zkuste si dnes koupit netypickou knihu, jiný typ oblečení, než nosíte obvykle, nebo si s kamarádkami zajděte do nového podniku na kávu. Kyselé rozveseluje: Pohár teplé vody smíchejte s 2 lžičkami jablečného octa a s 1 lžičkou medu. Nápoj pijte pomalu před jídlem. Játra, žaludek a střeva budou skákat radostí a nebudete mít problém s trávením.
Pátek: Dopřejte si oddych Pátek je dnem Venuše a zelené barvy. Vydejte se do přírody anebo se rozmazlujte. Važte si sama sebe: Navštivte kadeřníka nebo kosmetičku. I masáž nebo hodina jógy na vás dnes budou působit dobře. Veselá s mangovým mlékem: Mango je výborné pro skvělou linii, obsahuje látky, které zvýší koncentraci a zlepší náladu. 6 kostek sušeného manga hodinu louhujte v 250 ml teplé vody. Poté smíchejte mango s vodou, banánem, 250 ml mléka a šťávou z 1 citronu.

Související články