Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vyhrajte posilu pro svou imunitu!

18. listopadu 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Aby vás podzimní plískanice nezahnaly do postele s teploměrem pod paží, zocelujte každodenně svou imunitu. Prospěje vám zdravé otužování i pohyb na čerstvém vzduchu. Základem je však vyvážená strava bohatá na omega-3 mastné kyseliny, které mají na správnou funkci imunitního systému významný vliv. Pro jejich dostatečný přísun si dejte 3x týdně rybí maso nebo jezte pravidelně kvalitní doplněk stravy s rybím tukem. 

Kromě proměnlivého počasí, kterému musí imunita denně čelit, se na zdraví podepisuje také nevyvážená a nepestrá strava, nedostatek pohybu, přemíra stresu, znečištěné ovzduší nebo časté užívání antibiotik. Vlivu některých škodlivin na organismus se vyhneme stěží, na druhou stranu dokážeme velmi dobře ovlivnit to, co jíme.

Autor: www.naturamed.cz

 „Esenciální omega-3 mastné kyseliny významně posilují imunitu a působí protizánětlivě. Zároveň však mají významný vliv na celkový stav našeho organismu, protože ovlivňují zdraví srdce, cév, mozku i očí. Zajistit si jejich dostatečný denní přísun bychom měli nejenom v době, kdy jsme náchylnější k nemoci, ale pravidelně, a to po celý rok,“ uvádí nutriční terapeutka Margareta Iliopulosová.

Mezi tučné mořské ryby patří třeba losos, makrela, sleď nebo tuňák. Pro dostatečnou dávku omega-3 mastných kyselin bychom si měli dát nejlépe třikrát týdně porci uvedených čerstvých ryb. Jestliže se tedy řadíte k těm, kterým rybí maso nechutná, nebaví je vybírat kosti, ryba jim nevoní nebo se jim zdá drahá, můžete si dostatečný přísun omega-3 mastných kyselin doplnit konzumací kvalitního doplňku stravy OmegaMarine Forte +. Jeho kapsle se vyrábí z čerstvého tuku norského lososa a jsou navíc obohaceny o vitamín D3 pro ještě lepší zdravotní účinek. Pro více informací navštivte www.naturamed.cz

Autor: www.naturamed.cz

V minulých týdnech se konala soutěž o dvouměsíční balení OmegaMarine Forte+ a výherci jsou:

Procházková Růžena, Libušín
Soukupová Jitka, Písek
Kozumplíková Lucie, Praha
Minaříková Marie, Dobšice
Mrázek Petr, Křešice
Štiková Ingeborg, Jáchymov

Gratulujeme!

Video se připravuje ...