Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Překvapivé zjištění: Velká ňadra znamenají vyšší inteligenci!

  • Víte, co o vás prozradí jednotlivé části těla?
    9. července 2014 | 06:00

    Zajisté jste už někdy slyšeli, že oči jsou oknem do duše. Věděli jste ale, že z očí lze vyčíst například to, na jaký sport jste nadaní? Ve skutečnosti mnoho částí těla vypovídá o tom, jací jsme. Například široké boky u žen značí větší sexuální apetit a výrazné lícní kosti pak sklony k nevěře.

  • Prsa

    Ženy s velkými prsy mají vyšší IQ v průměru o deset bodů.
    Autor: Shutterstock.com
    Když se o ženě s velkým poprsím řekne, že je dobře vyvinutá, je to dvojnásob pravda. Mimo svých bujných vnad totiž disponuje i vyšším IQ, než jejich pložší kolegyně. Podle výzkumu, do kterého se zapojilo na 1 200 žen, mají ty s velkými prsy vyšší IQ průměrně o deset bodů. Některá studie ukazují, že je to spojeno se sexuálními hormony, které takovouto ženu považují za plodnější.
  • Boky

    Širší boky můžou být výhodou.
    Autor: Profimedia.cz
    Široké boky jsou dalším ze znaků plodnosti, ale také lásky k sexu. Podle výzkumů, které byly prováděny mezi dívkami ve věku 18 až 26 let, ukázaly, že ty se širokými boky měly více sexuálních partnerů, než ty s boky úzkými. Není to tím, že dámy s ženskými tvary musí být nutně promiskuitní, ale tyto proporce jim předurčují o něco snadnější porod, a proto i menší strach ze sexu.
  • Uši

    Co o vašem zdraví prozradí ušní lalůček?
    Autor: Profimedia.cz
    Podívejte se na své ušní boltce. Vidíte diagonální rýhy? Pokud ano, máte větší riziko, že se u vás projeví srdeční choroby. Vědci zkoumali okolnosti a vlastnosti lidí, jenž zemřeli na srdeční onemocnění nebo infarkt a u většiny z nich měli pacienti diagonální rýhy na uších. Konkrétně se to objevilo u 72 % mužů a 67 % žen.
  • Pas

    Co o vás prozradí úzký pas?
    Autor: Profimedia.cz

    Máte úzký pas? Pak vás s největší pravděpodobností čeká dlouhý život. Širší obvod pasu je totiž obecně spojován s vyšší úmrtností. Neplatí to ale pro silnější ženy. Tento výzkum byl prováděn u lidí s normální váhou.
  • Vlasy

    Zrzky mají údajně nižší práh bolesti.
    Autor: Shutterstock.com
    Pokud jste zrzka, pravděpodobně máte poměrně nízký práh bolesti. Stejná mutace, která má za následek barvu vlasů, má na svědomí i to, jak vnímáme bolest. Podle zubařů nejvíce anestézie při zákrocích v dentální oblasti vyžadují právě rudovlasí lidé.
  • Stehna

    Velký zadeček je v některých zemích znakem ženské krásy
    Autor: profimedia.cz
    Ačkoliv to může znít naprosto neuvěřitelně, tak lidé s větším zadkem a silnějšími stehny jsou odolnější vůči onemocněním cukrovky a hrozí jim menší riziko srdečních onemocnění. To může být v důsledku většího množství svalové hmoty, která rychleji spaluje tuky a pomáhá tělu zpracovávat inzulín. Vědci také věří tomu, že tyto tuky absorbují škodlivé mastné kyseliny.
  • Obočí

    Přesné linky jsou základem perfektního líčení očí.
    Autor: shutterstock.com
    Jestliže máte řídké obočí, měli byste si ho přestat trhat a raději navšítivit lékaře. Pokud vám řídne obočí, zhruba o třetinu oproti normálu, může jít o onemocnění štítné žlázy. Vypadávání obočí je pak pouze jeden z příznaků.
  • Oči

    Podle barvy očí poznáte, jaký sport by vám šel.
    Autor: Profimedia.cz
    Inklinujete k atletice? Možná byste si to měli ještě rozmyslet. Barva očí totiž může odhalit, na jaký sport jste nadaní. Tmavoocí lidé mají dobré reakce na rychle měnící se podměty, proto bývají skvělí brankáři, nebo boxeři. Naopak světloocí jedinci jsou nadanější na sporty, kde je potřeba přesnost, jako je golf nebo bowling.
  • Brada

    Ženy s výraznými obličejovými kostmi mohou být náchylnější k nevěrám.
    Autor: Shutterstock.com
    Máte výrazné lícní kosti? Pak to není příliš dobrá zpráva pro vašeho partnera. Ženy s takto ostře řezanými rysy jsou podle výzkumů náchylnější k častému flirtování s cizími muži. Tyto ženy bývají i častěji nevěrné. 

Autor: maš
Diskuse ke článku
.