Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

172 míst bez poplatků! Už dnes!

Fotografie
31. ledna 2009 | 05:00

Od neděle se regulační poplatky ve většině krajských nemocnic a lékáren stávají minulostí! Podívejte se na naši interaktivní mapu nemocnic a lékáren, ve kterých ušetříte!

Jedna návštěva u doktora a dva léky na receptu. Ještě v pátek jsme za to všude (vyjma krajských nemocnic a lékáren ve Středočeském kraji) zaplatili 90 korun. Od neděle to bude zadarmo. Tedy většinou. V každém kraji totiž platí trochu jiná pravidla.

Asi nejkomplikovanější je to na Moravě. Zatímco třeba pacienti v přerovské nemocnici nezaplatí nic, v krajské nemocnici ve Zlíně budou dál hradit jak v lékárnách, tak na pohotovosti. Jenže stačí popojet do Frýdku- Místku a zase je to jinak. Tady se neplatí v krajských ambulancích a lékárnách, ale úhradě za hospitalizaci nebo návštěvu pohotovosti se nevyhnete. Zkrátka chaos. Přinášíme vám proto velký přehled všech krajských nemocnic a lékáren, zda a případně kolik v nich utratíte.

Změny se netýkají soukromých nemocnic a lékařů - tam se i nadále poplatky vybírají. A peníze si noste i ke všem doktorům v Praze.

 

Autor: red
Klíčová slova: lékárny, nemocnice, poplatky
Diskuse ke článku
.
Související články