Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pružné tělo jako Spider-Man: 3 cviky, které to zařídí

  • 24. února 2014 | 11:30

    V dubnu přijde do kin nový snímek The Amazing Spider-Man2 a Andrew Garfield v něm bude opět ve skvělé formě. Jestli i vy chcete mít pružné a pevné tělo, které si může dovolit těsně obepnutou kombinézu, pak vsaďte na cviky trenéra Armanda Alacrona.

  • S činkou


    Armando Alacron s činkami 3
    Autor: Falcon
    Postavte se pevně na podložku a do jedné ruky si vezměte činku a upažte ji a opačnou nohu zvedněte tak, aby koleno bylo ve výšce břicha.  Z této pozice přejděte pozice kdy nohu, kterou jste měli pokrčenou přednožte, a druhou nohu nechte protaženou do strany. Ruku s činkou si opřete o kotník pokrčené nohy. Opřete druhou ruku o pokrčené koleno a ruku s činkou střídavě pokrčujte v lokti a natahujte zpět ke kotníku. Opakujte 20 krát na každou stranu.
  • Na bosu


    Armando Alacron s bosu 1
    Autor: Falcon
    K tomuto cviku budete potřebovat bosu podložku a činky. Otočte podložku vypoulením dolů a postavte se na ní jednou nohou tak, abyste ji měli pokrčenou v koleni. Druhou nohu zanožte a protáhněte. Ruce s činkami nechte volně podél těla. Švihem si stoupněte na bosu podložku a druhou nohu pokrčte v koleni do výšky břicha. Ruce souběžně pokrčte v lokti před tělem, abyste je potom mohli vzpažit nad hlavu. Cvik opakujte 10 krát na každou stranu.
  • S míčem


    Armando Alacron s míčem 1
    Autor: Falcon
    K tomuto cviku budete potřebovat bosu podložku a gymnastický míč. Jděte do pozice kliku, kdy ruce budete opírat o obrácenou podložku bosu a nohy zapřete o gymnastický míč. Ve chvíli, kdy půjdete dolů do kliku, zvedněte jednu nohu z míče.  Pomalu se zvedejte a přískokem vyměňte nohy na míči, tak, abyste udrželi rovnováhu. Opakujte 20 krát na každou stranu.

Klíčová slova:  fitness, zdraví, hubnutí, spiderman
Diskuse ke článku
.
Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...