Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Proč je Kate Hudson tak sexy? Známe její tajné cviky!

Kate Hudson je kočka a my známe její tajemství skvělé postavy.
5. listopadu 2013 | 07:00

Herečka Kate Hudson (34) je dvojnásobnou maminkou a její postavu by jí mohla závidět nejedna dvacítka. Jaké je tajemství, s nímž zhubla 30 kilo, které nabrala během druhého těhotenství? Známe je!

Přestože má Kate Hudson krásu v genech po své matce herečce Goldie Hawn (67), není žádným překvapením, že za její skvělou postavou stojí hlavně dřina. Cvičení bere herečka jako nedílnou součást svého života a věnuje se mu nejméně 3x týdně, a to jak v tělocvičně, tak i doma.

Kate Hudson
Autor: Profimedia.cz
Zacvičte si podle Kate Hudson

Ploché bříško: Lehněte si na záda, nohy natáhněte a ruce natáhněte od těla. Zatněte břišní svaly a jednu nohu zvedněte nahoru, napněte špičku a dělejte jí malé kroužky. Ramena i boky se nesmějí odlepit od země a břišní svaly nesmíte povolit. Po deseti kroužcích nohy vyměňte.

Šikmé břišní svaly: Zůstaňte ležet na zádech, nohy nechte natažené a ruce založte pod hlavu. S výdechem zvedněte levou nohu k hrudníku, mírně se nadzvedněte a vytočte k levé noze pravý loket. Vystřídejte nohy a opakujte 10x na každou stranu.

Sexy zadeček: Lehněte si na břicho, rukama si podložte čelo a nohy roznožte a zatněte zadeček. S výdechem zvedněte nohy ze země tak, abyste se neprohýbali v zádech. S nádechem nohy položte a opakujte 10x za sebou.

Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...