Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Lázně Jáchymov-ideální místo pro rodinnou dovolenou

14. června 2013 | 16:43

Pěšky nebo na kole? Přijeďte si s celou rodinou odpočinout, užít si procházky, vyjížďky na kole a další sportovní aktivity v krásném prostředí Krušných hor.

Kromě pohodlného ubytování v Garni Hotelu Astoria *** Vám nabízíme relaxační procedury, vodní radovánky i tipy na zajímavé turistické i cyklistické výlety. Užijte si báječné cyklotrasy i turistické tratě. Hotel leží uprostřed lázeňského parku v bezprostřední blízkosti aquacentra Agricola, kde se nachází bazén s atrakcemi a saunami. Do 30. září 2013 jsme pro Vás připravili speciální balíček (3 ubytování s polopenzí, vstup do bazénu, indickou masáž hlavy a klasickou částečnou masáž s medovým zábalem na ruce) se 40% slevou za 1.960 Kč pro dospělou osobu a 1.470 Kč pro dítě do 14 let (dítě do 3 let zdarma)

Lázeňský park.
Autor: Léčebné lázně Jáchymov

Krušnohorský relax v nádherném lázeňském hotelu Běhounek spojuje příjemné relaxační procedury s možnostmi  cyklistické či pěší turistiky. Čeká na Vás ubytování (3 přenocování) s polopenzí formou švédských stolů, vstup do bazénu a wellness procedura každý den. S mimořádnou letní slevou 42% je cena pro dospělou osobu 2.500 Kč, pro děti do 16 let 2.300 Kč a pro děti do 3 let zdarma. Nabídka je časově limitována do 31. srpna 2013 a do vyprodání volné kapacity.

 

Masáž.
Autor: Léčebné lázně Jáchymov

Živá voda Vám dodá energii

Bolí Vás záda, páteř a klouby? Koupel v radonové vodě přispívá k prokrvení kostí a kloubů, léčí onemocnění pohybového aparátu a působí antirevmaticky. Pacienti uvádějí, že účinky léčby pociťují 8–10 měsíců po jejím ukončení. Radon má totiž při lázeňském použití regenerační účinky na organismus a zvyšuje jeho obranyschopnost. Značnou úlevu přináší klientům s revmatismem, dnou či Bechtěrevovou nemocí, lidem po úrazech, operacích, ale i diabetikům. Během lázeňské kúry pacient dochází 6krát týdně na 20minutové koupele o teplotě 36°C. Následuje 10minutový suchý zábal. Při koupeli působí na kůži pacienta alfa záření emitované radonem. Záření vybuzuje biologické rezervy pro regeneraci tkání, stimuluje imunitu a vylučování protibolestivých a protizánětlivých látek - endorfinů a hormonu kortisolu. Spouští i antioxydační procesy, které tělo zbavují zbytků civilizačního zamoření, léčiv, chemických a konzervačních látek z průmyslově vyráběných potravin, kouření atd. Buňky jsou pak odolnější proti působení karcinogenních látek a opakované nízké dávky záření ‚otužují‘ organismus. Vyžaduje-li váš zdravotní stav lázeňskou léčbu a jsou-li splněny  podmínky stanovené vyhláškou MZ č. 267/2012, máte možnost požádat lékaře o vystavení návrhu na plně nebo částečně  hrazenou lázeňskou léčbu zdravotní pojišťovnou a využít práva na volbu lázeňského zařízení. Lázeňskou léčebně rehabilitační  léčbu, která je nezbytnou součástí léčebného procesu, může doporučit registrující praktický lékař nebo ošetřující lékař při hospitalizaci. V praxi to znamená, že návrh vystavuje praktický lékař na základě doporučení ošetřujícího (odborného) lékaře a předkládá zdravotní pojišťovně ke schválení.

Horké kameny.
Autor: Léčebné lázně Jáchymov

Revizní lékař zdravotní pojišťovny posuzuje, jsou-li splněny podmínky indikačního seznamu, uvedena všechna potřebná vyšetření a nebrání-li léčení nějaká kontraindikace. V lázních pak čerpá pacient Komplexní léčebnou péči plně hrazenou smluvní zdravotní pojišťovnou během základní doby léčení 21 dní.

Čokoládová masáž.
Autor: Léčebné lázně Jáchymov

U Příspěvkové léčebné péče na 14 nebo 21 dní hradí ZP léčebné výlohy a ubytování se stravováním si hradí pacient. V lázních můžete také čerpat ambulantní rehabilitace na základě doporučení ošetřujícího lékaře ve formě Poukazu na vyšetření / ošetření K, které je hrazeno ZP.

Radonová koupel.
Autor: Léčebné lázně Jáchymov

Léčivý zdroj v podobě radonové vody v kombinaci s nejmodernějšími metodami fyzikální terapie a odborné rehabilitace přináší optimální léčebný efekt během třítýdenního pobytu. Minimální délka je od 11 přenocování. Potřebujete získat podrobnější informace k lázeňské léčbě hrazené zdravotní pojišťovnou? Rádi vám poradíme.

Fyzioterapie.
Autor: Léčebné lázně Jáchymov

Léčebné lázně Jáchymov, tel.: 353 833 333, info@laznejachymov.cz, www.laznejachymov.cz

Autor: Léčebné lázně Jáchymov

Autor: Léčebné lázně Jáchymov


Související články