Sobota 28. září 2024
Oblačno, déšť 18°C

Užijte si dokonalé grilování s novými omáčkami Spak

1. srpna 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Víte, že při grilování je výběr správných omáček stejně důležitý jako výběr masa nebo zeleniny? Objevte nové omáčky a dressingy Spak pro perfektní letní grilování. Novinek je šest. Všechny se pyšní delikátní chutí a prvotřídními surovinami, které jsou vybírány s patřičnou péčí!

Omáčky pro ideální grilování

Barbecue a Burger omáčky promění letní grilování v autentický americký zážitek. Česneková a Hot dog belgická omáčka jsou zase sázkou na jistotu při podávání nejrůznějších grilovaných a pečených mas. K přípravě tropických a asijských pokrmů na rozpáleném grilu pak skvěle poslouží novinka v podobě příchutí Mango a Sweet chilli. A protože nová řada omáček stojí na víčku, je aplikace při dochucování snazší než doposud. Díky praktickému plastovému obalu se navíc nemusíte obávat přepravy a manipulaci během venkovních barbecue s rodinou nebo kamarády.

„Při výběru omáček věnujte pozornost složení a kvalitě použitých ingrediencí. Součástí několika našich produktů jsou například rajčata z Itálie zrající na přímém slunci. Kvalitním surovinám dáváme přednost proto, abychom dosáhli maximálního chuťového zážitku,“ říká Michal Neškera, obchodní ředitel společnosti Spak.

Autor: SPAK Foods

Poznejte šest chutí z celého světa

Barbecue omáčka

Vítěz spotřebitelského testu barbecue omáček “Vím, co jím a piju” dokládá, že originální americká receptura je populární i mezi českými spotřebiteli. Barbecue omáčka Spak má nejlepší barvu i chuť a patří k ní i jedinečná hustota. Hodí se jako marináda nejen k masu, ale také k dalším pokrmům, jakými jsou Burgery, pečené brambory či batáty. Autentickou chuť definuje výběr prvotřídních surovin.

Burger omáčka

Extra hustá a krémová omáčka je dokonalým doplňkem nejen pro burgery. Ukrývá v sobě plnou chuť paprik a rajčat, je tak univerzální součástí široké škály pokrmů, jakými jsou například grilovaná zelenina, nejrůznější typy masa nebo bohatá porce hranolků. Hustou strukturu skvěle doplňují kousky okurek a cibule, které zaručují jedinečný chuťový zážitek.

Česneková omáčka

Chuť česneku do české kuchyně neodmyslitelně patří. Proto jsou jeho malé kousky součástí jemně krémovité struktury této novinky. Dodávají omáčce charakteristické aroma a specifickou pikantní chuť. Na grilovací párty i při domácím vaření tak získáte lahodnou alternativu omáček k rybám, masu i zelenině.

Hot dog belgická omáčka

Původní belgická receptura s hořčicí a restovanou cibulkou je učiněným gurmánským zážitkem. Tato novinka totiž obsahuje bohatý podíl smažené cibulky, která lahodně doplní nejen hot dogy, ale i širokou škálu dalších grilovaných, pečených a smažených pokrmů. Extra hustou a na chuť bohatou omáčku si můžete vychutnat třeba i s hranolkami, které díky ní získají zcela nový rozměr.

Mango omáčka

Sladká a svěží chuť manga je vhodná na přípravu exotických marinád. Je velice originální a nečekanou alternativou omáček k široké škále pečených a grilovaných pokrmů. Novinka lahodně doplní například grilovanou zeleninu, sýry nebo pečená a grilovaná masa. Neopakovatelným zážitkem je pak v kombinaci s mořskými plody. I malá kapka mangové omáčky vás překvapí svou šťavnatou konzistencí.

Sweet chilli omáčka

Sweet chilli omáčka je přesně tak sladká a jemně pikantní, jak si milovníci asijské kuchyně přejí. Novinka v sobě propojuje obě chutě do vyváženého celku, který je umocněn kousky čerstvé červené papriky. Omáčka je nenahraditelnou součástí přípravy široké škály asijských pokrmů – ⁠od smažených nudlí po jarní závitky.