Pátek 20. září 2024
Svátek slaví Oleg, zítra Matouš
Polojasno, déšť 21°C

Tento smartphone přináší jednoduchost, eleganci a obří baterii

10. září 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Pro uživatele, kteří hledají smartphone dokonale propojující styl, výkon a odolnost, je nové vivo Y28 ideální volbou. Tento cenově dostupný telefon nabízí více než jen prvotřídní funkce. Představuje spolehlivého partnera, který vám usnadní každodenní život a zároveň umožní vychutnat si každý den naplno.

Na první pohled zaujme vivo Y28 svým elegantním a štíhlým designem. Se svou hmotností nižší 200 gramů a tenkým profilem je skvělým příkladem toho, jak by měl moderní telefon vypadat. Vynikající jsou také jeho barevné varianty – tmavě zelená Agate Green a jemně oranžová Gleaming Orange, které osvěží stylem. Kombinace kvalitních materiálů a lesklého rámečku dodává telefonu vzhled, který byste očekávali u prémiových modelů. Zajímavým doplňkem je dynamická LED kontrolka na zadní straně, která vás upozorní na příchozí zprávy nebo poslouží jako odpočet při pořizování selfies.

Výkonný multitasking a dostatek místa pro vše, co potřebujete

Vivo Y28 není jen o výdrži – nabízí i výkon, který vás nezklame. Osmijádrový procesor MediaTek Helio G85 spolu s 4 GB RAM (s možností rozšíření o další 4 GB pomocí virtuální paměti) zajistí plynulý chod aplikací a rychlé přepínání mezi nimi. Úložiště o kapacitě 128 GB poskytuje dostatek místa pro vaše fotografie, videa a další soubory, a pokud potřebujete ještě více prostoru, můžete jej snadno rozšířit pomocí microSD karty.

Pod elegancí exteriéru se také skrývá výdrž, která překvapí. S ohromující kapacitou baterie 6000 mAh vydrží váš mobilní telefon v provozu více než dva dny na jedno nabití, což oceníte především při náročných dnech plných aktivit. A když baterie přece jen dojde, technologie FlashCharge s výkonem 44 W ji znovu naplní na 50 % za pouhých 35 minut. Navíc, díky prodloužené životnosti baterie, která je garantována zárukou na 4 roky, budete mít jistotu, že vás váš telefon nezklame ani po letech používání.

Vizuální zážitek a dokonalost snímků

Displej modelu z řady Y vám poskytne mimořádný zážitek díky své velikosti 6,68 palce a obnovovací frekvenci 90 Hz. Ať už si prohlížíte fotky, sledujete videa nebo hrajete hry, vše bude vypadat živě a plynule. Navíc, díky jasu až 1000 nitů, budete mít skvělý obraz i za jasného slunce. K tomu všemu se přidávají dva reproduktory s certifikací Hi-Res Audio a kvalitní zesilovač, které zajišťují čistý a plný zvuk s až 300% hlasitostí. Tento telefon vás jednoduše vtáhne do děje.

Tento smartphone od společnosti vivo potěší i nadšence mobilní fotografie. Hlavní 50Mpx fotoaparát zaručuje ostré a detailní snímky i za slabého osvětlení. Pro milovníky portrétů je zde 2Mpx snímač hloubky ostrosti, který vytvoří nádherný efekt rozostřeného pozadí. A přední 8Mpx kamera s funkcí Aura Screen Light zajistí dokonalé selfie za každé situace. Navíc, díky odolnosti vůči prachu a vodě s certifikací IP64 a prověřené konstrukci, můžete vivo Y28 bez obav používat každý den, ať už jste kdekoli.

Vivo Y28 je vaším společníkem na každý den, který kombinuje všechny důležité vlastnosti do jednoho elegantního zařízení. S tímto telefonem můžete prožít svůj den naplno, ať už jde o pracovní povinnosti, zábavu nebo zachycování důležitých momentů. Vivo Y28 vás nezklame ani v náročných situacích a stane se nepostradatelnou součástí vašeho života.

Autor: vivo