Neděle 8. září 2024
Svátek slaví Mariana, zítra Daniela
Polojasno 29°C

Nový král fotomobilů ve střední třídě

12. července 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Toužili jste někdy zachytit kouzlo okamžiku stejně dokonale jako profesionální fotografové? Nyní už s sebou nemusíte tahat těžkou techniku ani platit vysoké částky za vlajkové lodě mobilních značek. Stačit Vám bude nové vivo V40, které je jako první z mobilů střední třídy řady V vybaveno špičkovou technologií ZEISS.

Díky nepřetržitému technickému pokroku se skokově vylepšuje kvalita fotografií a videí zachycených na mobilní telefon. Již dávno minuly doby, kdy jsme na cestách za dobrodružstvím vláčeli kromě mobilu i fotoaparát a nejlépe ještě kameru. Kdy jsme se obávali, zda bude v místnosti dostatek světla, jinak by z krásného portrétu vznikla jen rozmazaná šmouha. Funkce telefonu, fotoaparátu a videokamery snoubí elegantní přístroj, který dokáže i mnohem víc a bude Vás věrně provázet při každé z Vašich letních cest.

Hlavní zbraní na lovu za perfektními snímky jsou u nového smartphonu vivo V40 fotoaparáty. Ty vznikly z globálního partnerství se společností ZEISS, která vyrábí profesionální portrétní objektivy. Na zadní straně útlého designového těla fotomobilu nalezneme 50MP hlavní fotoaparát ZEISS doplněný o 50MP širokoúhlý fotoaparát ZEISS, díky kterému je možné zachytit věrnější barvy a jasnější snímky. Opravdovým zážitkem je pak pořizování portrétních fotografií. S režimy ZEISS Multi-focal Portrait a ZEISS Portrait Styles, včetně kultovního efektu Biotar Bokeh, dosáhnete ve střední třídě dosud nedosažitelného.

Uživateli i recenzenty opěvovaný světelný systém Aura Light Ring, který napodobuje studiové světelné podmínky, Vám navíc dopomůže k profesionálním portrétním fotografiím za každých světelných podmínek. V souladu s filozofií portrétních specialistů, že nejlepší portréty se rodí ze souhry světla a stínu, Vámi fotografované osobě či objektu vždy dodá světlo na míru přizpůsobením okolní teploty světla. Kvalitou pozadu nezůstává ovšem ani selfie kamera. Milovníci selfie si přijdou na své, až naleznou 50MP ultraširoký fotoaparát, který zajistí, že se na Vámi fotografovaný snímek bezpečně vejdou také Vaši přátelé.

Autor: vivo

Dostatečný výkon poskytuje smartphonu výkonný procesor Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 a až 12 GB paměti RAM, kterou lze rozšířit o dalších 12 GB. K dispozici je také až 512 GB úložiště pro všechny Vaše fotografie, videa. Příjemným bonusem pro všechny uživatele v dnešní dynamické době je pak rychlé 80W nabíjení FlashCharge a velmi vysoká výdrž baterie s kapacitou 5500 mAh.

Třešničkou na dortu při letních cestách za dobrodružstvím je pak fakt, že tento smartphone je zároveň nejodolnějším telefonem společnosti vivo. Má zesílené rámy, zvýšenou odolnost proti pádu, krycí sklo Schott a certifikovanou odolnost IP68 proti vodě a prachu. vivo V40 je tak ideálním parťákem do nepohody.

Vivo V40 je v České republice dostupné od 28. června za doporučenou maloobchodní cenu 12 499 korun (verze 8 GB / 256 GB) nebo 13 999 korun (verze 12 GB / 512 GB).