Neděle 23. června 2024
Svátek slaví Zdeňka, zítra Jan
Polojasno 24°C

Vsaďte na Perwoll a radujte se ze zářivých barev vašeho oblečení ještě déle

30. dubna 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Ve světě rychle se měnících módních trendů můžeme mít pocit, že naše oblíbené kousky pomalu ztrácejí místo v našich šatnících. Přitom může jít o oblečení, které nás doprovázelo důležitými momenty našich životů. Není však třeba starší oděvy ihned vyřazovat a nahrazovat je novými. Stačí se o ně náležitě postarat a doplnit je něčím nadčasovým. 

Aby nám však stávající kousky stále dělaly radost, je potřeba správné péče. To samé platí pro oblečení z druhé ruky. Není však nutné vynakládat velké úsilí. Vhodné prací prostředky se totiž postarají o pružnost vláken i zářivost barev. Oblíbená značka pracích prostředků Perwoll proto přišla na trh s vylepšeným složením. To zajistí, že už po deseti vypráních budou i často nošené oděvy vypadat jako nové.

Základem kvalitní péče, kterou Perwoll poskytuje je nová technologie Triple Renew s kombinací enzymů, která vyhlazuje poškozená vlákna. Díky tomu dochází ke zpevnění textilií, oživení barev a silnější svěžesti.

Autor: HENKEL ČR, spol. s r.o.

Perwoll je známý tím, že už několik let pečuje o naše oblečení. Slogan „Nové? Ne, vyprané v Perwollu!“ zná snad každý. Vylepšené složení ale posouvá toto heslo na vyšší úroveň. Po vyprání jsou totiž textilní vlákna – a to i ty poškozená – obnovená a barvy oživené. To znamená, že naše oblíbené kousky mají delší životnost, a dokonce i často nošené oblečení může vypadat zase jako nové!

Díky své široké nabídce produktů je Perwoll dokonalým řešením pro všechny, kdo upřednostňují udržitelný životní styl. Nové složení s více než 94 % biologicky odbouratelných látek je správnou volbou pro oblečení vyrobené z přírodních i syntetických materiálů.

Nastartujte cestu k udržitelnému šatníku s vylepšenými prostředky Perwoll a vdechněte vašemu oblečení nový život!