Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Československá Adele: Ve dne úspěšná lékařka, v noci rocková zpěvačka Bastien

9. dubna 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Zpěvačka Bastien, výrazná osobnost československé hudební scény a úspěšná lékařka a podnikatelka, vydává desku s názvem „9“, která slibuje být zářivým světlem pro ženy v Česku a na Slovensku. Se silným poselstvím o síle, nezávislosti a lásce míří na turné po Slovensku s kapelou Mirai, jehož zahájení je plánováno na 11. dubna 2024.

Jana Šimurdová „Bastien“, kterou můžete ze sociálních sítí znát jako Doktorku Janku, vydává novou desku s názvem „9“. Životním smyslem je pro ni podpora jiných žen v jejich rozvoji, sebedůvěře a nalezení vlastní hodnoty. A to dokazuje v každé části svého života. Zaprvé, jako lékařka a majitelka estetické kliniky Bestee, ve které dokonce prodává vlastní prémiový kolagen Bestee. Nejen, že v ní pomáhá ženám nalézt ztracené sebevědomí po vizuální stránce, ale za druhé, je i úspěšná zpěvačka a hudebnice, která odkrývá své životní zkušenosti a inspiruje tak jiné ženy k tomu, aby se nebály překonávat překážky a věřit sobě samým, stejně jako ona.

Autor: Jana Šimurdová "Bastien"

Právě v loňském roce v rámci projektu The ŽENY, poprvé otevřeně promluvila o tom, že se během studia střední školy stala obětí znásilnění. Tato životní událost ji dostala na úplné dno, kdy mohla vše vzdát a zhroutit se, anebo vstát z popela a najít svůj smysl života. Bastien se rozhodla bojovat a díky tomu je dnes úspěšnou lékařkou, podnikatelkou, ale také talentovanou zpěvačku.

Její sílu, lehkou melancholii a drzost najdeme ve skladbách, které připravovala společně s uznávaným producentem Ondrou Žatkuliakem, který tvořil desky například pro hvězdy jako je Ewa Farna, Marpo či Leny. Duet nazpívala s frontmanem kapely Nebe, Petrem Harazínem.

Na slavnostní křest v Praze v klubu Rock café dne 17.4.2024 od 19:30 hod zve všechny milovníky kvalitní hudby a dobré zábavy. Mezi hosty budou známé tváře jako například zmínění Ondra Žatkuliak, ale také další úspěšné a známé osobnosti. Lístky jsou v prodeji zde.

• Webové stránky: https://www.officialbastien.com

Autor: Jana Šimurdová "Bastien"