Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Inovace v podlahách: Objevte rozmanitost Solid a Solid Pro

29. listopadu 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Objevte unikátní vlastnosti a jedinečný styl podlahových řešení Solid a Solid Pro – vaše ideální volba pro moderní a odolný interiér.

Podlahy představují základ každého interiéru, a právě proto je důležité vybrat si ty správné. Kolekce Solid a Solid Pro. Tyto kolekce představují novou éru v podlahových řešeních, které spojují inovativní technologie s vysokou odolností, aby vyhověly i těm nejnáročnějším požadavkům.

Autor: Supellex - svět podlah

Solid a Solid Pro: Průkopníci v podlahovém designu

Nabízíme vám nejen rozmanité vizuální možnosti, ale především materiály, které jsou odolné a dlouho vydrží. Díky inovativní technologii a speciální povrchové úpravě Duraspect, jsou naše podlahy Solid a Solid Pro odolné proti poškrábání a vodě. Ať už potřebujete podlahu odolnou vůči náročnému provozu nebo chcete jen bezstarostně žít se svými domácími mazlíčky a dětmi, Solid a Solid Pro jsou vaší správnou volbou.

Autor: Supellex - svět podlah

Varianta Solid: Standardní úroveň odolnosti

Naše varianta Solid je ideální pro běžné domácnosti. Nabízí vysokou kvalitu za přijatelnou cenu a je ideální pro ty, kdo hledají spolehlivé podlahové řešení s estetickou hodnotou.

Solid Pro: Překročte limity

Pro ty, kteří potřebují ještě vyšší úroveň odolnosti, je tu Solid Pro. Tato varianta je navržena pro komerční prostory a místa s vyšší zátěží, nabízí vylepšenou odolnost a delší životnost.

Kolekce Solid a Solid Pro nabízejí širokou škálu dekorů - od imitací dřeva až po kamenné vzory. To umožňuje snadnou integraci do různých stylů interiérů, ať už hledáte rustikální, moderní nebo tradiční vzhled.

Autor: Supellex - svět podlah

Jednoduchá instalace a nízké nároky na údržbu jsou dalšími důvody, proč si vybrat Solid nebo Solid Pro. Jsou ideální pro moderní životní styl, poskytují dlouhodobou odolnost a atraktivní vzhled bez náročné údržby.

Pro více informací o našich kolekcích Solid a Solid Pro, navštivte naše showroomy nebo náš web. Náš tým je připraven vám pomoci najít nejlepší řešení pro vaše potřeby.