Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jak uklidit kuchyni efektivně a bez chemikálií?

11. října 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Chcete dosáhnout maximálního lesku na různých površích jen s pomocí vody? Poradíme vám jak jednoduše a rychle na to. V následujícím článku vám představíme pomocníka, který zjednoduší a zrychlí úklid nejenom kuchyně, ale zároveň ušetří životnímu prostředí, ale i vaší peněžence.

Známe to asi každý, když dovaříme či dopečeme, tak to v kuchyni vypadá kolikrát jako po výbuchu. Pokud chcete mít uklizeno raz dva, zkuste vyzkoušet švédskou utěrku Linteo. Tato utěrka v sobě spojuje jedinečné vlastnosti, které ji činí nepostradatelnou v každé domácnosti.

Život plný záře a bez chemie

Nikdo nemá rád nepříjemné chemické výpary a vůně, které doprovází často běžný úklid domácnosti.

Abyste dosáhli perfektní lesku na pracovní desce, dřezu, varné desce, dřevěném stolů či skříňkách vystačíte si pouze se švédskou utěrkou a čistou vodou. Ano, čtete správně! Tajemství je v tom, že její jedinečná struktura zadržuje nečistoty a nežádoucí prach. Stačí pouze namočit, vyždímat a jednoduše setřít. Povrch bude najednou krásně čistý a naleštěný. Když je utěrka více znečištěna, stačí ji pouze vyprat v pračce a můžete ji s radostí používat dále.

Autor: Melitrade a.s.

Ušetříte čas, peníze i zdraví

Se švédskou utěrkou budete mít uklizeno mnohem rychleji. Navíc jak již bylo zmíněno, tak je možné utěrku vyprat v pračce a dále používat. Díky tomu ušetříte za jednorázové papírové utěrky, ale také za chemické čisticí prostředky. Právě chemikálie v čisticích prostředcích v domácnosti často způsobují nepříjemné alergické reakci či ekzémy na pokožce.

Přesvědčte se sami, jak švédská utěrka Linteo skvěle funguje. Vaše domácnost zazáří a vy budete mít více času na to, co v životě opravdu milujete. Je vhodná jak na domácí, tak i profesionální úklid. Věřte nám, jednou vyzkoušíte a nebudete chtít už nikdy jinou utěrku na úklid.