Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

3 tipy, jak vyzrát na vánoční nákupy

23. prosince 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Vánoční svátky jsou časem klidu a míru. A naladit bychom se na ně měli už během adventu. Přinášíme 3 tipy na to, jak před Vánoci ušetřit čas i energii. Potřebujete ještě dokoupit ingredience na sváteční pohoštění? Nestihli jste sehnat všechny dárky? Nevadí! Naše služba Tesco Online nákupy si s tím hravě poradí!

Nakupujte z pohodlí svého domova

Usaďte se na gauči, uvařte si lahodný čaj a nechte mráz kreslit po okenních tabulkách. Ano, i v takové atmosféře se dají pořídit vánoční dárky i další nezbytnosti do kuchyně. Stačí vám k tomu jen počítač nebo mobilní telefon, jehož prostřednictvím si zboží vyberete. Služba Tesco Online nákupy vám pak nákup doručí až ke dveřím. Ušetřený čas tak můžete strávit se svými blízkými třeba u pohádky.

Všechno, co potřebujete, v jednom nákupu

Nechcete jen neustále otevírat dveře a vítat se s jedním kurýrem za druhým? Existuje jednoduché řešení. Na Tesco Online nákupech můžete jednoduše nakoupit veškeré potřebné potraviny, ale zároveň zde seženete i drogerii, hračky nebo dárkové balíčky. Online obchod totiž nabízí přes 17 000 produktů. Ať už tedy sháníte cokoliv, můžete si to pohodlně objednat na jednom místě se zárukou kontroly kvality zboží i jeho správného uchování na cestě k vám.

Záchrana na poslední chvíli

Shánění dárků nebo ingrediencí v poslední možnou chvíli – asi každému z nás se to někdy stalo. Nečekaně zjistíte, že dorazí další příbuzní, nebo jste na poslední chvíli pozváni na večírek, kam nechcete přijít s prázdnou. Naštěstí pro vás ani tohle není neřešitelná situace. Pickeři z Tesco Online nákupů váš nákup připraví a vy si ho můžete se službou Klikni+Vyzvedni pohodlně převzít na vámi vybrané prodejně, třeba cestou na návštěvu. Určitě vás potěší, že služba je navíc až do 23. prosince zdarma.

S trochou pomoci tak můžete přípravu na svátky klidu a míru zvládnout na výbornou a místo hektického zařizování si užívat advent tak, jak to máte rádi.