Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Life! – Kde se tančí, tam to žije

1. listopadu 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Tanec je vášeň. Zažijte ji i vy v tanečním rekordu s Ondrou Sokolem na brněnském festivalu Life!

Společnou euforii zažívají každoročně návštěvníci festivalu sportu, zábavy a tance Life! A nejde přitom jen o taneční rekord. V pěti halách brněnského výstaviště se v termínu od 4. do 6. listopadu prezentuje kolem 30 druhů sportu včetně prodejců sportovního vybavení a oblečení, konají se taneční workshopy, vystoupení i soutěže Dance Life! a přijíždějí známí sportovci, herci a moderátoři. Každý, kdo má rád pohyb a zábavu, si může vyzkoušet sport na vlastní kůži nebo fandit profesionálním sportovcům při soutěžních kláních. A to není vše. Milovníci počítačových her a esportu si přijdou na své v Game Hall při finále mistrovství a HalfTime Show.

Hvězdy klipu Ondřej Sokol, Michal Holán, Martin Kraus, Jan Hanko, Annie Camel a Eva Decastelo v Brně!

Festival Life! je výjimečný i tím, že jako jediný vytváří své promo stylově – videoklipem se svými patrony. Protagonisté letošního videa se rozhodli pojmout pozvánku na Life! jako cestu letadlem do Brna. Inspirací jim byl celosvětově úspěšný snímek Top Gun. Původně na natáčení klipu s heslem Letíme na Life! chtěli zamluvit Boeing. Ten ale nevyšel, a tak se museli spokojit s malou Andulou. Všechny hvězdy letošního klipu uvidíte na vlastní oči v Brně a to v sobotu 5. 11. v 11. hodin na zahájení tanečního rekordu. Přijďte zažít tu pravou euforii při společném flashmobu s hlavním patronem Ondrou Sokolem. A třeba půjde o nový taneční rekord!

Autor: Veletrhy Brno, a.s.

Rytmus a Majk Spirit vystoupí v Game Hall!

Překvapením pro všechny milovníky počítačových her bude v neděli 6. listopadu koncert známých hvězd a sice Rytmuse a Majka Spirita! Stane se tak v rámci HalfTime Show, finále Mistrovství ČR v počítačových hrách. Jeho dvanáctý ročník přinese rekordní prize pool dva miliony korun, což znamená, že vítězný tým dostane rovný jeden milion korun. Návštěvníci se opět mohou těšit nejen na soutěže, ale také na desítky vystavovatelů, kteří předvedou své herní novinky. 

Family Hall a Sport Life pro mládež

Mladí, starší, svobodní, zadaní, a hlavně rodiny s dětmi! Ti všichni ocení Familly Hall, která láká na 30 sportovišť i na show se známými youtubery a tiktokery Vyzkoušejte si workoutové hřiště, lezeckou stěnu nebo možnost zajezdit si na oválech pro elektrické longboardy a freestyle koloběžky. Nebudou chybět ani vrcholná klání – mistrovství ČR ve šplhu na laně, mistrovství v parkouru, Pumptrack, závody v boulderingu, běžecké závody dětí Runing Zone, závody přepravních kol CarGoBikes, páteční Sport Life pro mládež a mnoho dalšího. Připravte se také na výhodné nákupy sportovního oblečení a vybavení, s velkou veletržní slevou.