Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

Vánoce za dveřmi: Tipy na dárky na poslední chvíli

Dárky na poslední chvíli
21. prosince 2021 | 06:00

Štědrý den se blíží mílovými kroky, a vy stále nemáte všechny dárky pro své milované? Nepanikařte. Přinášíme vám pár tipů a inspiraci, jak tento problém vyřešit a pořídit pro své blízké hezké a milé dárky, které potěší. A vyhnete se frontám i čekání na dopravce.

Tyhle dárky seženete ještě s přehledem i na Štědrý den. Jediné, co budete potřebovat, je krásná obálka, do které dárek vložíte. Pokud se rozhodnete darovat nejrůznější poukazy, předplatné časopisu, vstupenky do sauny či wellnessu nebo lístky na koncerty, divadelní představení a muzikály, objednáte je pohodlně on-line z domova. Které dárky na poslední chvíli nás zaujaly?

Dárek, který může splnit i velká přání

Stírací losy od Sazky
Autor: archiv Sazka

Pokud hledáte dárek na poslední chvíli, zkuste stírací losy od Sazky. Mají celou řadu losů s vánočními motivy, které pobaví a také se můžou stát nečekaně i tím největším dárkem pod vánočním stromečkem. Ať už vyberete Šťastný a veselý, Zlatou rybku, pošlete originální Vánoční přání nebo naservírujete na štědrovečerní stůl Zlatou šupinu, určitě své blízké potěšíte. Všechny losy seženete na prodejních místech Sazky.

Pošlete je k vodě

Poukaz cestovní agentury Invia
Autor: archiv Invia

Dřívější nákup letní dovolené může zároveň i na poslední chvíli vyřešit vaše starosti, co svým blízkým nadělit pod stromeček. Pokud si zatím nejste jistí destinací a termínem, darujte poukaz cestovní agentury Invia, který platí celé dva roky, a tak máte jistotu, že nepropadne ani kvůli plnému kalendáři, ani kvůli covidu. Hodnota poukazu záleží jen na vás, přičemž nejnižší možná částka je 500 Kč. Pořídíte jednoduše na pobočkách, ale i on-line. Jak bude dárkový poukaz vypadat, je jen na vás. Na výběr máte ze čtyř různých motivů.

Kultura žije

Lístky do divadla
Autor: archiv

Ať už patříte mezi ty, kteří chodí za kulturou pravidelně, nebo jste spíš svátečními diváky, jistě víte, že se jedná vždy o zážitek, který můžete sdílet se svými blízkými. Neváhejte tedy darovat lístky na divadelní představení, koncert oblíbené kapely nebo filmový trhák v kině. Celá řada divadel nabízí také dárkové vouchery na celoroční předplatné. Výběr je už jen na vás.

Vařte jako MasterChef

Voucher na kurz vaření
Autor: Gourmet Academy

Láska prochází žaludkem. Proto darujte voucher na kurz vaření, který si můžete užít i ve dvou. Vyzkoušejte třeba vaření s letošní vítězkou soutěže MasterChef Veronikou Besky Danišovou nebo s šéfem Zdeňkem Pohlreichem v Gourmet Academy.

Autor: REDAKCE