Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

VIDEO: Pomozte naplnit misky v útulcích

Video se připravuje ...
VIDEO: Jan Jedlička
10. října 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Projekt „Pomozte naplnit misky v útulcích“  již devátým rokem pořádají Nadace na ochranu zvířat a společnost MARS. Letošní ročník také podpořila Markéta Procházková, patronka Nadace na ochranu zvířat, se kterou jsme se dokonce potkali na akci „Pomozte útulkům“. Jak tedy projekt konkrétně pomáhá opuštěným a často i týraným zvířatům, umístěných do útulků?

Projekt „Pomozte naplnit misky v útulcích“ nabízí konkrétní pomoc zvířatům v útulcích po celé ČR formou darování kvalitního suchého krmiva. Také v letošním roce probíhá v rámci projektu spotřebitelská kampaň ve vybraných obchodních řetězcích, v nichž zákazníci mohou do konce října za zvýhodněnou cenu zakoupit jakékoliv výrobky značek Pedigree® a Whiskas® a tím naplnit misky psům a kočkám v útulcích.

Po skončení kampaně společnost Mars a Nadace na ochranu zvířat darují vybraným útulkům odpovídající objem krmiva, které zákazníci během kampaně nakoupí. Tímto způsobem projekt pomáhá útulkům ušetřit za nákup krmiva a využít jejich finanční prostředky na jiné potřebné náklady – mimo jiné na veterinární služby, nákup chovatelských potřeb a materiálního vybavení nebo nutné opravy.

Cílem projektu je zlepšit situaci psů a koček v útulcích po celé ČR, zvýšit povědomí veřejnosti o útulkové problematice a podpořit přímé i nepřímé adopce zvířat z útulků. 

Neváhejte se letos zapojit i vy!