Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Útulný domov se značkou SCANquilt

10. února 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Značka SCANquilt zní seversky, přesto se jedná o českou značku, která se úspěšně rozvíjí na českém a slovenském trhu již 25 let. Ve všech větších městech můžete v obchodních centrech navštívit prodejny SCANquilt, kde se možná nejdříve budete cítit ztraceni v šíři nabídky přikrývek, polštářů, povlečení, prostěradel, dekoračních plédů a polštářků, ručníků, osušek, županů, koupelnových předložek, prostírání, ubrusů, utěrek, sedáků a mnoha dalšího zboží. Po chvíli se vás ale ujme příjemná a zkušená prodavačka, která vám pomůže se v tomto světě ložních a dekoračních textilií  zorientovat a vybrat, po čem toužíte. Vysvětlí vám rozdíly kvalit, rozbalí a ukáže přikrývky nebo povlečení, které vám barevně doladí s prostěradlem nebo návlečky.

Jistě mi dáte za pravdu, že každý chce mít doma lehké, splývavé a hřejivé přikrývky, pohodlné polštáře, na omak příjemné povlečení, savé a hebké osušky, které vás ráno i večer pohladí. Večer chcete usínat a ráno se probouzet v povlečení, které vás v zimě zahřeje, na jaře barevně osvěží, v létě dodá trochu romantiky a na podzim trochu nostalgie. A to vše najdete na jednom místě v prodejnách SCANquilt nebo na eshopu. Nabídka více než 600 vzorů ohromí všechny věkové kategorie. Najdete vzory luxusní a elegantní v pastelových odstínech, venkovskou romantiku v rozkvetlé barevnosti, geometrické vzory v pánské klasice, ztřeštěné vzory pro teenagery, ale i dětské vzory pro nejmenší.

Autor: SCANquilt

Bezpochyby nejprodávanější jsou na povlečení vysoce kvalitní hladké bavlněné satény s nežehlivou úpravou, na omak příjemné jemné úplety Jersey z česané bavlny, které  nevyžadují žehlení. Nabídku doplňují krepy, flanely, někteří mohou dávat přednost damaškovému povlečení, hustě tkaným potištěným percalům nebo i běžné bavlně. Každý si najde v odpovídající cenové úrovni, materiálu a barevnosti to, co se mu líbí.

Autor: SCANquilt

Kdo si nechal poradit a vyzkoušel vypínací úpletová prostěradla s lycrou, která jsou velmi trvanlivá a zachovávají si svůj tvar, již jistě jiná nekupuje. Stejné je to s osuškami, které jsou hebké a výborně vás rychle osuší díky bambusovému vláknu. A tak bychom vám mohli dále vyprávět, ale nejlepší bude, když se do prodejny SCANquilt ve svém okolí vypravíte a sami se přesvědčíte. 48 prodejen po celé ČR a statisíce věrných a spokojených zákazníků za 25 let hovoří samy za sebe.