Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zmačkané oblečení vás už neodradí

6. prosince 2016 | 16:20

Každá žena má doma oblečení, které povětšinou neopouští své ramínko. Důvod je prostý, snadno se mačká, ale tak složitě žehlí! A to raději nemluvit o materiálech náročných na údržbu, které se mohou snadno poškodit. Naštěstí má vše řešení. Stačí si jen vybrat ty správné a rychlé pomocníky.

Ruční napařovače s automatickým čerpadlem od Philips poskytují jediným stisknutím rychlé a snadné odstranění nevítaných záhybů a pomačkání, a to u všech typů tkanin. A vůbec nezáleží na tom, jestli jste právě doma, na cestách, nebo v kanceláři. Napařovače Philips jsou připraveny k použití během několika sekund právě tam, kde je zrovna potřebujete.

Zapomeňte na složité hledání ideální teploty na žehličce i na vytahování žehlicího prkna. To k naparovači nepotřebujete. Je skladný, rychlý, snadno ovladatelný a díky trvalému výstupu páry také účinný. Který z modelů si zamilujete?

Autor: Philips Česká republika s.r.o.
Napařovač Philips ClearTouch GC536 s příkonem 2 000 W a odnímatelnou nádržkou na vodu (1 200 ml) disponuje napařovací hlavou opatřenou XL napařovací plochou z nerezové oceli pro rychlejší napařování. Přístroj je připraven během 45 sekund a poskytuje trvalý výstup páry až 40 g/min. Napařovač nabízí 3 režimy intenzity páry pro dosažení optimálních výsledků u různých typů oděvů. Režim ECO umožňuje šetřit energii, aniž by došlo k negativnímu ovlivnění výsledku. Součástí balení je speciální odnímatelné ramínko pro pohodlné používání a příslušenství pro možnost tvoření sámků a puků na látce. Funkce automatického čištění prodlužuje životnost napařovače. Pokud se přístroj déle než 8 minut nepoužívá, automaticky se vypne. Součástí balení je i rukavice pro větší ochranu během napařování.

Autor: Philips Česká republika s.r.o.

Ruční napařovač Philips Steam&Go GC320 s příkonem 1 200 W a s rychlým zahřátím během 45 sekund je ideální cestovní variantou napařování oděvů. Odnímatelná nádržka (60 ml) vytvoří dostatečné množství a nepřetržitý přísun páry pro snadné a rychlé odstranění záhybů z jednoho oděvu. Součástí balení napařovače je speciální kartáč k použití na oděvy ze silnějších látek, jakou jsou např. pláště, kdy pára následně lépe proniká dovnitř vláken a vy snáze dosáhnete vyhlazení povrchu tkaniny. Velmi praktické je také úložné pouzdro k uskladnění napařovače po použití nebo k přibalení s sebou na cesty.

Autor: Philips Česká republika s.r.o.

Nový napařovač na oděv Philips StyleTouch GC440 s inovativní technologii PureSteam a rychlému odstranění vodního kamene poskytuje mimořádný výkon napařování i po několika letech používání. Vzhledem k rychlému, bezpečnému a snadnému používání je ideální pro žehlení na poslední chvíli a péči o jemné tkaniny.

Autor: Philips Česká republika s.r.o.

Ruční napařovače Philips je možné zakoupit ve specializovaných prodejnách s elektrospotřebiči Datart.

Více inspirace najdete na stránkách http://www.philips.cz/naparovace

Advertisement