Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vstupte do říše pohádek s Galerií Harfa

5. prosince 2016 | 10:00
Prezentace klienta |

Navštivte Galerii Harfa a prožijte předvánoční čas ve společnosti oblíbených dětských hrdinů. Až do 8. ledna 2017 můžete zhlédnout unikátní výstavu kostýmů, kulis a rekvizit z nejoblíbenějších českých pohádek a užít si mnoho zábavy v rámci bohatého doprovodného programu.


Vytvořte si tu pravou vánoční atmosféru a vydejte se s celou rodinou do říše snů a fantazie. Obchodní centrum Galerie Harfa připravilo pro své návštěvníky ojedinělou akci s názvem Pohádkové Vánoce v Harfě. Brány expozice jsou otevřeny každý všední den od 12:00 do 19:00, o víkendu pak od 11:00 až do 20:00. Nenechte si proto ujít tuto výjimečnou událost!

Výstava, která vznikla ve spolupráci se Studiem Barrandov, je tvořena nejen původními kostýmy, ale také scenériemi známých českých pohádek. Děti se tak rázem ocitnou v zámecké komnatě, důkladně prozkoumají dekorace mlýna Máchalových a dozajista je zaujme i tajemné prostředí pekla. Za odměnu se mohou posadit na královský trůn a odnést si domů milou vzpomínku ve formě fotografie.

Autor: Galerie Harfa

Pouze v Galerii Harfa se můžete stát součástí oblíbených příběhů, jakými jsou S čerty nejsou žerty, Nejkrásnější hádanka, Princ a Večernice, Jak se budí princezny, Ať žijí duchové, Obušku z pytle ven nebo Hrátky s čertem. Zároveň máte možnost si zblízka prohlédnout půvabné a nezapomenutelné kostýmy, ve kterých hrály české herecké hvězdy, například Libuše Šafránková, Alena Vránová, Rudolf Hrušínský, Radoslav Brzobohatý, Jiří Sovák a mnoho dalších.

Autor: Galerie Harfa

Kromě exponátů, které nikde jinde neuvidíte, je připraven i zábavný doprovodný program, který probíhá vždy o víkendu. Děti společně se svými rodiči se mohou těšit nejen na sledování pohádek, ale také mohou řešit zapeklité kvízy. Pro vaše ratolesti jsou přichystány i atraktivní workshopy, během nichž se například mohou zblízka seznámit s náročnou a zajímavou prací filmových maskérů. Do dávných časů je přenese ukázka předení na kolovrátku. Chybět nebudou ani zajímavé hry o ceny, edukační projekty nebo autogramiády pohádkových herců.

Autor: Galerie Harfa

Děti do 3 let mají vstup zdarma, děti od 3 do 18 let zaplatí 30 korun a vstupenka pro dospělé vyjde na 60 korun. Kdo nedorazí, bude jistě litovat! Proto neváhejte a již dnes si naplánujte svou cestu do říše pohádek v Galerii Harfa.

Více info naleznete na www.galerieharfa.cz