Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Honza z Tváře: Za tohle si ho budete vážit

10. října 2016 | 16:23

V show Tvoje tvář má známý hlas uchvacuje svými proměnami, ale co je na Janu Cinovi určitě také obdivuhodné, jsou jeho herecké výkony na divadle. Ne nadarmo se o něm už dlouho mluví jako o jednom z nejvýraznějších mladých talentů. Přesvědčí vás o tom hravě v Divadle Kalich.

Mauglí

Honza v titulní roli čarokrásného muzikálu z dílny Ondřeje Soukupa a Gabriely Osvaldové opravdu září. Slavné autorské dvojici se ve spolupráci s uznávaným režisérským duem Skutr podařilo vytvořit na známé téma výpravné muzikálové představení pro dospělého diváka, které má myšlenku a u kterého se zároveň baví i dětští diváci, jejichž fantazii svět džungle roztáčí na plné obrátky. Muzikál se vedle hereckých a tanečních, až akrobatických, výkonů opírá o nápaditou hudbu a vtipné texty.

Podivný případ se psem

Lehce komediální skvost Podivný případ se psem je pro Honzu v hlavní roli velikánskou výzvou, kterou využil bezezbytku. Je šťastné, že právě Jan Cina je u toho, když na pražskou divadelní scénu vstupuje tento velký hit současných světových jevišť. Hrdina nejprestižnějšími cenami ověnčené divadelní hry je mladý Christopher. Matematický génius, ale také autista, který příliš nerozumí okolnímu světu ani lidem. Během zdánlivě nevinného vyšetřování detektivního případu ze sousedství rozkryje docela jinou záhadu – která mu zásadně promluví do života. Také v ostatních rolích se objevují uznávaní herci: Simona Babčáková, Hana Vagnerová, Eliška Křenková, Marek Daniel, Zuzana Stavná a Petr Vančura.

Více informací najdete na www.divadlokalich.cz