Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jak zvládnout domácnost i své koníčky

24. srpna 2016 | 13:28

Letní počasí nás přímo láká ven. Právě teď je ideální čas pro to, užít si posledních prosluněných dní a vyrazit sportovat do přírody. Městské parky a hřiště navíc nabízí vyžití pro celou rodinu. Jak si ale užít volný čas a zároveň mít doma čerstvé potraviny?

Hurá do parku

Skvělým místem, kde se vyřádí celá rodina, jsou parky. Ne nadarmo je můžeme nazvat multifunkčními hřišti. Kromě pikniku a polehávání na trávníku se zde můžeme i aktivně vyřádit s celou rodinou. S míčem budete mít rozhodně o zábavu postaráno, můžete si s dětmi zakopat, nebo si dát rovnou zápas ve fotbale. Na trávníku můžete děti naučit základy volejbalu a rovnou si s dospělými zapinkat. Samozřejmě v každém správném parku by nemělo chybět pískoviště. Odrostlejší děti jistě ocení všechny možné houpačky, skluzavky, kolotoče a pružinová houpadla.

Příjemné odpoledne s rodinou ale může zkazit myšlenka na nákup a péči o domácnost. Kvůli dlouhým frontám budete muset přerušit zábavu o něco dříve a začít myslet na to, co vše je potřeba nakoupit a čím vším nakrmíte všechny hladové krky. Tesco má naštěstí naprosto jednoduché řešení, které vám ušetří čas na to podstatné.

...
Autor: Shutterstock.com

Domácnost bez starosti

Prostřednictvím služby Tesco Potraviny on-line vyřešíte nákupy během několika minut. Díky šikovné aplikaci ve vašich smartphonech pak můžete nakupovat třeba i na pláži nebo dokonce z bazénu. Rozvoz potravin je pro vás k dispozici sedm dní v týdnu a to od 8. hodiny ráno až do 22. hodiny večerní. Můžete si tak snadno naplánovat „doplnění zásob“ na den a čas, který potřebujete. Vzpomeňte si například na klasickou situaci po návratu z dovolené – unavení po dlouhé cestě, doma čekají hory špinavého prádla k vyprání a navíc prázdná lednice… Tomu lze ale snadno předejít. Objednávku na www.itesco.cz můžete udělat už 3 týdny dopředu a změnit ji až do 23. hodiny dne předcházejícího doručení. Nákup lze zaplatit on-line předem, případně částku uhradit platební kartou přímo řidiči až po převzetí zboží.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: komerční prezentace


Dovážková služba Tesco je po více než čtyřech letech od spuštění dostupná už čtyřem milionům Čechů v celkem sedmi krajích (Praha, Středočeský, Jihomoravský, Královéhradecký, Pardubický, Liberecký a Plzeňský kraj) a dvanácti městech. Pokud jste tedy ještě neokusili kouzlo on-line nakupování, právě teď je ten pravý čas. Využijte letní slevu na dopravu i ušetřený letní čas – do poslední vteřiny a se vším, co k němu patří!