Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Diář maminky: Den druhý

13. srpna 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Olympiáda je v plném proudu a my s nervozitou i nadšením sledujeme boj českých sportovců o medaile. Jedno velké utkání nás ale ještě čeká. Bára Špotáková, ambasadorka společnosti Procter&Gamble, hodlá letos v Riu obhájit zlaté medaile z předchozích dvou olympijských her. My se na příběh Báry ale podíváme z druhého konce a v rámci kampaně Děkuji, maminko, budeme sledovat, jak její snažení v Riu prožívá její maminka.

Pátek 12. 8.

Je to v pohodě. Bára mi hned po příletu psala, že dorazili v pořádku, let byl v klídku, a v Riu je prý krásně. Takže jsme si všichni oddychli a čekáme jen na další zprávy od Báry, jak jí jdou tréninky a jak se cítí.

Já jsem byla ráno vyvenčit Kevinu. První půlku doby, kdy bude Bára v Riu, ji mám totiž na starosti já. Vypadala, že už je na tom líp a nesmutní tolik. Měla radost, že jsem ji vzala ven a mohla se tam pořádně vyřádit.

Autor: Procter & Gamble

Jinak se zatím neděje nic zvláštního. Užívám si přenosy z olympiády a zrovna koukám na rekapitulaci včerejška a na rozhovor s Lukášem Krpálkem. Jeho výkon byl naprosto fantastický, byla jsem z jeho vítězství naprosto nadšená. Bára Lukášovi věřila už v Londýně, kde to bohužel nevyšlo. Mám radost, že letos to klaplo.

Janečka zatím nehlídám, ale zítra se za ním pojedu podívat k druhé babičce.

Pomalu ale jistě přichází nervozita. Musím se krotit, ale začíná to se mnou už šít. Dnešním dnem totiž probíhá prostřednictvím prvních rozběhů zahájení atletiky, což znamená, že za pár dní přijde na řadu Bára. Atletika je parádní, určitě ji budu sledovat celou. A disciplíny, kde soutěží Češi o to víc. Budu fandit z plných plic.

#Rio2016 #TYM #DekujiMaminko

Tak zase v pondělí.