Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Prázdninová pohoda s elektronickými hračkami

28. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Prázdniny jsou za dveřmi a s nimi spousta slunce, pohody a zábavy nejen pro děti školou povinné, ale i pro dospělé. Období dovolených se totiž kvapem blíží, a pokud přemýšlíte, co ještě zabalit nejen na cestu, rozhodně byste neměli zapomenout na nějakou elektronickou vychytávku. Díky nim se rozhodně nebudete nudit při dlouhých cestách, správnou trasu najdete během vteřiny, žádná bouřka vás nepřekvapí a všichni vaši přátelé budou vědět, že si volno umíte užít opravdu v plné parádě.

Pokud se na dovolenou těšíte jak malí, ale při představě desetihodinového letu se vám ježí vlasy na hlavě, vsaďte na tablet Lenovo YOGA Tab 3, se kterým bude i samotná cesta zábava. Uložte si pár zajímavých filmů a e-knih, stáhněte si několik her a než se nadějete, budete na místě určení. Tablet zároveň vydrží až 20 hodin na jedno nabití a díky podpoře 4G LTE budete vždy online.

Autor: Lenovo

S 8palcovou úhlopříčkou a váhou kolem 400 gramů se navíc YOGA Tab 3 vejde prakticky kamkoliv, takže další zavazadlo na cesty nebude potřeba. Díky vylepšenému stojánku pro lepší stabilitu a čtyřem charakteristickým režimům použití se bude hodit i na ukrácení dlouhé chvíle vašich ratolestí. Ty nebudou díky technologii AnyPen potřebovat speciální stylus, aby si mohli na tabletu kreslit nebo ho ovládat. Stačí jim jakýkoliv vodivý předmět.

Kromě tohoto tabletu byste těžko hledali lepšího a oddanějšího společníka na dovolenou, než je smartphone Moto G z dílny Lenovo. Podporuje dvě SIM karty s inteligentním voláním. Pamatuje si, z jaké karty jste na dané číslo volali naposledy, a tu potom znovu nabídne jako první. Pokud vám omylem spadne do vody, nic se neděje. Oklepe se a jede dál. Navíc s vámi vydrží celý den bez dobíjení, uděláte s ním plno parády a neohrozí ho ani škrábance na displeji díky ochrannému sklu Corning Gorilla Glass.

Autor: Lenovo

To chytrý telefon Moto X Play je pan dokonalý s velkým D. Vydrží až 48 hodin na jeden zátah a své služby vám nabídne ve dne, v noci, za slunce i za deště. Konstrukce telefonu totiž odpuzuje vodu. S 21Mpx fotoaparátem zachytíte nové zážitky, se kterými se pak můžete pochlubit svým přátelům. A díky jeho vysokému výkonu se s ním nikdy nebudete nudit.

Autor: Lenovo

Ať už se letos chystáte do exotických krajin nebo jste se rozhodli, že budete poznávat krásy české přírody, nezapomeňte si dovolenou hlavně pořádně užít a načerpat energii pro druhou polovinu roku.