Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Chytré řešení pro vaši novou kuchyň

31. května 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Zařizujete nebo právě renovujete kuchyň? Zkuste si nejprve odpovědět na otázku, jak by měla vypadat vaše kuchyň snů. Podle nás by měla být natolik chytře zařízena, abychom v ní mohli strávit co nejméně času, byla stále čistá bez haldy špinavého nádobí a přesto jsme byly stále za super hospodyňku, jejíž kuchařské umění chválí celá rodina a přátelé. Je to i vaše představa? Našli jsme pro vás řešení. Jmenuje se Thermomix®.

12 funkcí v jednom, místo spousty přístrojů

Kolik pokladů skrývají vaše skříně v kuchyni v podobě rozmanitých spotřebičů? Patříte mezi majitele např. ručního šlehače, tyčového mixéru, váhy, mlýnku na ořechy, mlýnku na maso, sekáčku na bylinky, robota na přípravu těsta…? Každý tento jednotlivý přístroj zabírá své místo a vyžaduje vaši péči. A co se stane, když jednotlivé funkce těchto kuchyňských spotřebičů spojíte do jednoho přístroje? Máme tu rázem jednoho velmi účinného pomocníka, který vyžaduje daleko méně místa a navíc i podstatně méně vašeho cenného času. Thermomix® je nejuniverzálnější kuchyňský robot, který dokáže zastat práci dvanácti různých samostatných přístrojů - mixérů, šlehačů, hnětačů nebo třeba vařiče...  Výčet jeho funkcí zahrnuje vážení, míchání, sekání, mletí, hnětení, mixování, přípravu v páře, vaření, šlehání, ohřev na určenou teplotu, promíchávání a emulgaci. Nedostatek úložných prostor už nemusí majitelům malých kuchyní dělat vrásky na čele. 

Autor: VORWERK CS k.s.

Čistota nade vše, hygiena

Šest let, tolik přibližně každá průměrná vdaná žena stráví svůj život úklidem domácnosti. Týdně vás tak stojí úklid vašeho rodinného hnízda 987 minut života. Jinak přepočteno jsou to dvě hodiny a jedenáct minut denně či 35,6 dní ročně. To už stojí za to se zamyslet nad tím, jestli by to nešlo jinak a efektivněji. Nevaříte svíčkovou, protože je příliš pracná a její přípravou strávíte spoustu času?  Zašpiněné nože a prkénka po krájení surovin, pánev na orestování cibulky a česneku, hrnec na vaření omáčky, další hrnec na dušení masa atd. jsou minulostí… Dejte vale hoře špinavého nádobí po vaření svíčkové. V Thermomixu® zvládnete vše a s minimem zašpiněného kuchyňského náčiní.  

Autor: VORWERK CS k.s.

Rychle, chytře a snadno

Nedostatek času je nemoc dnešní doby. Doba se poněkud zrychlila a o to víc si ceníme času, který můžete věnovat rodině. Proč trávit čas v pečením a vařením víc, než je potřeba. Vaření s Thermomixem® je tak snadné, že vás zcela zbaví každodenních starostí s přípravou pokrmů. Ať už jste profesionální kuchař, který se snaží co nejrychleji obsloužit hosty v restauraci, nebo si prostě jen chcete uvařit  něco dobrého, pak zcela nepochybně oceníte inovativní funkce Thermomixu®. Díky chytrému designu a přehlednému uživatelskému rozhraní se Thermomix® velmi jednoduše obsluhuje. Vystačí si s dotykovým displejem a jediným ovladačem. Vše máte na dosah ruky a chutný výsledek je zaručen.

Autor: VORWERK CS k.s.

Thermomix® CHIP a platforma Thermomix® recepty

Díky zcela jedinečnému technickému řešení, jehož základem je speciální chip s recepty, si nyní můžete prohlížet recepty přímo na svém Thermomixu®. Chip stačí jednoduše připojit k přístroji a okamžitě můžete začít procházet recepty, zobrazit si na displeji nutriční hodnoty jednotlivých pokrmů a nechat se krok za krokem provést všemi úskalími jejich přípravy.  Jednodušší už to snad ani nemůže být.