Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Oceňte ženskou jedinečnost a vyhrajte

25. dubna 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Ať už jde o maminku, babičku, sestru nebo kamarádku, v životě každé z nás najdeme ženu, která v něm sehrála důležitou roli. Daly jste jim někdy najevo, co pro vás znamenají a jak moc si jich vážíte?

Pokud si nedokážete vzpomenout, můžete to nyní díky losům Černá perla napravit a ještě pro dotyčnou vyhrát šperk s pravou černou perlou z Tahiti. Na soutěžních stránkách cernaperla.sazka.cz máte možnost vyjádřit svou vděčnost a pochválit jedinečnou ženu ve svém okolí. Stačí doplnit dopis, který za vás odešleme poštou na libovolnou adresu v Česku. Pokud dáváte přednost osobnímu předání, pošleme vám dopis na e-mail. Jako ženy bychom měly umět pochválit i sami sebe. Jak se říká: „Když to neuděláme my, tak kdo jiný?“ Proto se nebojte napsat dopis i sama sobě a zařadit se tak do soutěže o jedinečný šperk.

Den plný překvapení a péče

Výherkyně se kromě šperku mohou těšit i na slavnostní předávání, které proběhne v Praze. Necháme je zapomenout na starosti všedních dní a celý den se s námi budou cítit „jako v bavlnce“.

Podívejte se na video, jak si tento slavnostní den užily výherkyně v loňském roce:

Proč právě černá perla?

Černá perla je nejvzácnější a nejdražší druh perly. Pěstuje se pouze na jednom místě na světě, v lagunách souostroví Francouzské Polynésie. Přezdívá se jí „královna perel” nebo také “perla královen”. Pověsti o ní hovoří jako o měsíční rose nebo dokonce slzách bohů spadlých z nebe. Perla je stejně jedinečná jako sama obdarovaná žena. Právě proto si ji žena zaslouží nosit.