Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jarní novinky v BILLE

1. dubna 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

S jarem přichází chuť na lehká jídla, která pomohou tělu nastartovat detoxikaci organismu a připravit jej na příliv nové energie. Ve své prodejně BILLE naleznete mnoho novinek, které Vám zdravý restart usnadní.

Dobré ráno je vhodné začít s obilovinami, které tělu dodají dostatečné množství postupně se uvolňující energie. Křupavé müsli Naše bio s kokosem a medem obsahuje díky strouhanému kokosu a kokosovým plátkům velké množství minerálů, jako je hořčík, draslík, zinek a železo. Navíc bez přidaného cukru. V Naše bio müsli čokoládovém oceníte lahodnou chuť čokolády a kokosu. Je oslazené přírodním třtinovým cukrem a skvěle chutná v kombinaci s jogurtem nebo mlékem.

Autor: BILLA

O víkendu můžete rodině dopřát palačinky namazané kvalitním extra džemem značky BILLA. Volit můžete ze čtyř tradičních chutí – jahoda, meruňka, višeň a malina. BILLA Extra džemy se pyšní vysokým obsahem ovoce (min. 50 %) a nižším množstvím cukru.

Autor: BILLA

Brusinky bývají nazývány červeným zlatem lesa. Ty pod BILLA značkou jsou ručně sbírané v panenské přírodě, šetrně zpracované, konzervované bez přidaných barviv a konzervantů. Vyzkoušejte je nejen ke svíčkové omáčce, ale i ke zvěřině, sýrům nebo i moučníkům. Objevte neotřelou kombinaci brusinek se zmrzlinou nebo palačinkami.

Autor: BILLA

Naše bio Fazole adzuki představují obohacení tradiční kuchyně. Adzuki, méně známa odrůda fazolí, bývá nazývána „královnou fazolí“, což potvrzuje svou jedinečnou ořechově-nasládlou chutí. Fazole adzuki je luštěnina bohatá na vlákninu, železo, obsahuje 21 % rostlinných bílkovin a také prospívá správné funkci ledvin. Z této chutné dobroty hravě připravíte výborné polévky, pomazánky, kaše, nákypy a saláty. Můžete ji použít také jako přílohu nebo v neobvyklé kombinaci s rýží.

Autor: BILLA

Dalším tipem na rychlou a zdravou večeři je BILLA špenát ve dvou variantách. BILLA Špenát listový obsahuje celé listy špenátu a díky jednotlivým porcím se snadno dávkuje. BILLA Špenát sekaný je již ochucený česnekem a smetanou. Stačí ho jen hodit na pánev, ohřát a je hotovo!

Autor: BILLA

Skvělým pomocníkem v kuchyni jsou také kvalitní italská rajčata dozrálá na slunci. BILLA Loupaná rajčata se svou konzistencí perfektně hodí pro přípravu různých druhů omáček, polévek a dipů. Ty se díky nim zahustí a získají chuť a vůni italských rajčat. BILLA Sekaná rajčata se skvěle uplatní jako chutný základ pro zeleninové a masové pokrmy. Využijete je jak v italské, tak v mexické kuchyni, např. při přípravě salsy nebo chilli con carne.

Autor: BILLA

A sladká tečka na závěr. Překvapte blízké prémiovými sušenkami BILLA Premium. Sušenky se pečou podle tradiční belgické receptury za použití těch nejlepších surovin. Jak se na lahodné sušenky sluší a patří, základ ingrediencí tvoří čerstvé máslo té nejvyšší kvality. V nabídce jsou BILLA Premium Máslové křupavé oplatky připravené podle rodinného receptu z 19. století s vynikající máslovou vůní a křupavou chutí. BILLA Premium Mandlové sušenky z máslového těsta ochucené jemnými plátky mandlí si nejlépe vychutnáte v kombinaci s čajem nebo kávou. A BILLA Premium Máslové vafle -  do zlatova upečené s poctivou máslovou chutí a vanilkovým aroma.

Autor: BILLA

Vychutnejte si své jaro s BILLA!

www.billa.cz