Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ve dvou se to lépe hubne!

8. února 2016 | 10:44
Prezentace klienta |

Všichni dobře víme, že podpora partnera je v životě nesmírně důležitá. O to více, pokud jde o celkovou změnu životního stylu, lidské zdraví nebo dosažení vysněného cíle. Manželé Bálintovi prošli neuvěřitelnou proměnou a společně zhubli vice jak 60 kg. Inspirujte se jejich příběhem.

Michaela a Jaroslav Bálintovi žijí v nádherném vinařském městečku, v Pavlově u Mikulova. Oba se v životě potýkali s nadváhou, ale každý s ní bojoval po svém. Panu Jaroslavovi však vysoká váha komplikovala život mnohem více, neboť mu zabránila v operaci kolen, která ho nesnesitelně bolela. O to více pak byl mrzutý, nepříjemný a rozčilený nejen na sebe, ale i na své nejbližší okolí.

Na jaře roku 2015 si povšiml, že se jeho žena mění. Byla krásnější, štíhlejší, omládla a byla plná elánu. Věděl, že dojíždí do Brna  do AZ Toweru k výživové poradkyni paní Ing. Hance Borkovcové a připravuje si speciální koktejly, jídla, polévky a kaše. Ačkoliv tento typ stravování zásadně odmítal, jeho žena byla vytrvalá a za týden jel do poradny Cambridge Weight Plan s ní. A začaly se dít věci.

Společně u moře před zahájením Cambridge Diet
Autor: Cambridge diet

Co je program Cambridge Weight Plan?

Program Cambridge Weight Plan vyvinul tým specialistů pod vedením doktora Alana Howarda z Cambridge. Na trh byl uveden ve Velké Británii v roce 1984 a od té doby pomohl po celém světě snížit tělesnou hmotnost více než 30 milionům lidí. Jedná se o lékařsky ověřenou dietu, která v České republice slaví úspěch již 15 let. Dietu lze přizpůsobit individuálním požadavkům a má několik programů, které jsou vhodné pro pozvolné hubnutí, jako pročišťovací kúra, pro udržení ideální váhy nebo právě pro rychlé a bezpečné hubnutí. Jedná se o nutričně formulované produkty, které prošly mnoha klinickými testy. Při minimálním množství kalorií dodají tělu všechny potřebné látky. Poměr sacharidů, tuků a bílkovin je určený tak, aby člověk rychle a bezpečně zhubl, aniž by ztrácel svalovou hmotu. Tělo dostává díky stavu zvanému ketóza energii z vlastních tuků.

Manželé Bálintovi se vzájemně podporovali, nakupovali jídlo společně a motivovali se. Pan Jaroslav se do diety doslova zakousl a paní poradkyně ho s úsměvem nazývala “skokanem roku”, neboť jeho výsledky byly skutečně neuvěřitelné. Během 4 měsíců se zbavil 36 kilogramů a byl nadšený. Jeho žena pak nádherných 24 kg a společně tak shodili 60 kg, tedy hmotnost jednoho zdravého člověka.

Spolu se ztracenými kily manželé doslova omládli
Autor: Cambridge diet

Proměny manželů si všimlo i okolí. Oba neuvěřitelně omládli, jsou plni nadšení a energie. A co víc, bolesti kolen u pana Jaroslava ustoupily a operace možná nebude vůbec nutná. Díky Cambridge Diet si oba uvědomili, co a jak jíst, co jejich tělo skutečně potřebuje a hlavně že nežijí proto, aby jedli, ale jedí proto, aby žili. Jak už to tak bývá, celou akci naplánovala paní Michaela a pan Jaroslav je své ženě nesmírně vděčný.

Skoro neuvěřitelná proměna pana Bálinta. Krásna fotka před a po dietě
Autor: Cambridge diet

Přemýšlíte také o změně? Chcete se zbavit nadbytečných kil nebo již dlouhodobě řešíte svou váhu? Objednejte se na konzultaci k jednomu z mnoha poradců po celé České republice a začněte svou přeměnu. Už žádné výmluvy.

Více na www.cambridge-diet.cz