Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Požadujte perfektně vyprané prádlo – bez kompromisů

27. října 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Hezky vyprané, případně vyžehlené a voňavé prádlo je pro většinu z nás nejen příjemná záležitost, ale také jistá vizitka. I malá skvrnka na viditelném místě nás občas dokáže rozhodit, o dírce na hedvábné halence ani nemluvě. Co dělat pro to, abychom nemuseli naše šatníky zásobovat neustále novými kousky a vyhazovat věci, které bychom chtěli nosit déle? I ten největší šetřílek si občas udělá radost a koupí nějaký ten svršek vyšší cenové hladiny. A právem chce, aby mu vydržel co nejdéle bez poškození, nehezkých žmolků či viditelných skvrn. Aby vaše prádlo zůstalo v dobrém stavu co nejdéle, záleží samozřejmě nejen na kvalitě materiálu a ušití, ale také na přístrojích, které o prádlo pečují – tedy na pračkách, sušičkách a žehlicích strojích či žehličkách. Kvalitní přístroje toho navíc umí daleko víc, než jen prát a sušit – šetří čas, peníze a můžete je kontrolovat a ovládat třeba z mobilu.

Podívejte se, co všechno dnes zvládnou automatické pračky

O tom, co umí moderní pračky, se našim předkům ani nezdálo. Je třeba ale vybírat opravdu pečlivě a klást velký důraz na kvalitu. Nechceme přeci vozit pračku do servisu každou chvíli, nebo mít často zničené prádlo. Objektivně je jedním z nejoceňovanějších výrobců přístrojů pro péči o prádlo německá společnost Miele, známá prvotřídní kvalitou výrobků. Jako jediný výrobce testuje Miele spotřebiče na životnost 20 let, a tak není divu, že pravidelně vyhrává spotřebitelské testy po celém světě. Nejnovější řada praček Miele W1 v sobě kromě legendárního voštinového bubnu skrývá mnoho užitečných systémů a technologií nejen pro perfektně čisté prádlo, ale také pro úsporu energií a pracích prostředků. Převratný dávkovací systém TwinDos umožňuje zcela automatické dávkování dvoufázového systému Miele pro bílé i barevné prádlo, případně tekutého pracího prostředku a/či aviváže. Se systémem PowerWash 2.0 umí pračky Miele prát až o 40 % úsporněji, než je energetická třída A +++, a v programu QuickPowerWash vyperete prádlo dokonce za méně než hodinu. Díky CapDosing vyperete i prádlo vyžadující speciální péči, např. vlnu, peří, outdoorové či sportovní oblečení. Stačí jen vložit speciální kapsle do přihrádky na aviváž a perfektní výsledky se dostaví i u choulostivých textilií.

Chcete prát celý rok zadarmo?

Kdo z nás by nechtěl prát celý rok zadarmo a nemít starosti s pořizováním pracích prostředků, které nejsou zrovna levné? Díky Miele se může tento sen stát skutečností. Stačí, když si do 29. února 2016 koupíte novou pračku Miele W1 s dávkovacím systémem TwinDos, a získáte vysoce kvalitní prací prostředky Miele UltraPhase 1 a UltraPhase 2 v hodnotě 4 000 Kč na rok zdarma.

Sušička musí být efektivní

Správně vybraná sušička vám nejen ušetří čas, ale také usnadní žehlení. To potvrzují i nejnovější přístroje Miele T1, funkční a designové protějšky praček W1. Stejně jako ony jsou doslova nabité funkcemi a technologiemi, které vám péči o prádlo maximálně usnadní. Oceníte třeba SteamFinish pro perfektně vyhlazené prádlo, Perfect Dry pro dokonale usušené prádlo nebo asistenta sušení pro navržení nejvhodnějšího programu sušení. Příjemnou a dlouhotrvající vůni prádla zajistí systém Fragrance Dos. Samozřejmostí je voštinový buben nebo integrovaný odvod kondenzátu.

I žehlení může být příjemné

I když některé pračky a především sušičky dnes minimalizují či zcela odstraňují žehlení, občas přeci jen něco vyžehlit musíme. A většina z nás určitě nebude předstírat, že nezná lepší zábavu. Proto si tuto činnost zpříjemňujeme sledováním oblíbeného seriálu nebo i nějakou tou sklenkou. Začalo se však blýskat na lepší časy a i z žehlení se může stát příjemnější aktivita. Firma Miele totiž přišla s jedinečným parním žehlicím systémem FashionMaster, který vás přímo nadchne snadnou manipulací, flexibilitou a pohyblivostí. O vynikající výsledky žehlení se postará voštinová žehlicí plocha pro rovnoměrné rozdělení páry, žehlicí násada s nepřilnavým efektem pro žehlení speciálních textilií, snadné vyhlazení pověšených kusů oblečení nebo pohodlná montáž a demontáž přístroje. A vy a vaši blízcí už budete vždycky jako ze škatulky.

Ovládejte pračky a sušičky – třeba z tabletu nebo mobilu

Naše domácnosti jsou doslova prošpikovány spotřebiči. To s sebou občas přináší situace, kdy si nemůžeme vzpomenout, zda jsme dali prát prádlo, které potřebujeme na zítra, nebo se nám už vypla sušička a my můžeme dát další várku. Spoustu podobných starostí pomůže odstranit jeden z aktuálních trendů – zapojení domácích spotřebičů do systému inteligentní domácnosti. Díky systému Miele@home 2.0 jich můžete zapojit až dvanáct, samozřejmě včetně vybraných modelů praček a sušiček. Poté už je můžete nejen kontrolovat, ale přímo ovládat třeba přes tablet, smartphone nebo počítač.

Propracovaný systém péče o prádlo si můžete prohlédnout a vyzkoušet v pražském a brněnském showroomu Miele nebo u obchodních partnerů.

www.miele.cz