Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Přijeďte do Spa hotelu Lanterna, zamilujte si podzim!

15. října 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Spadané listí šustící pod nohama, chladivý vzduch tak čistý, že se vám z něj až zatočí hlava, horký bylinkový čaj popíjený v teple po celodenní procházce ve dvou, neuvěřitelně uvolňující masáž nebo na jazyku se rozplývající dýňové či zvěřinové pokrmy vyhlášeného šéfkuchaře… Přesně tak může vypadat váš podzim, pokud si ho dopřejete ve Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích.

Přijeďte si vychutnat to nejlepší, co může toto nejbarevnější roční období nabídnout. Vezměte partnera nebo nejlepší kamarádku a ujeďte do Beskyd, kde si užijete dokonalé hýčkání a chvíle klidu. Ve Spa hotelu Lanterna si na podzim přijdou na své milovníci dobrého jídla i kvalitního odpočinku. Vždyť právě podzimní čas je jako stvořený k tomu zpomalit, nadechnout se a dopřát si zasloužený oddych od shonu běžných dní.

Začněme něčím teplým do žaludku. Pro hosty hotelové restaurace Vyhlídka je během října připraveno degustační menu s poetickým názvem Kouzlení z dýně, v listopadu je vystřídá neméně lákavé Zvěřinové menu a samozřejmě také nabídka Svatomartinských vín. Každý, kdo se jednou setká se zážitkovou gastronomií šéfkuchaře Pavla Václavíka a jeho týmu, se nemůže dočkat, až ochutná další z jeho vynikajících výtvorů, které na první pohled připomínají spíše umělecká díla.

Pro milovníky nevšedních gurmánských zážitků připravuje navíc Lanterna na 19. listopad jedinečnou Noc bílých lanýžů, která umožní ochutnat jednu z nejdražších kuchařských surovin na světě – čerstvé bílé lanýže. K těmto vzácným delikatesám budou servírovány další vybrané pokrmy a vína dovezená speciálně pro tuto příležitost z italské „lanýžové“ oblasti Piemont. Představí je sklepmistr tamního vinařství Marcesi di Gresy. K menu je ubytování na jednu noc zdarma, takže další den můžete vyrazit za dalšími zajímavostmi v hotelu i v okolí nebo za relaxací.

Po dobrém jídle by měl následovat dobrý odpočinek. Beauty salon hotelu Lanterna připravil na podzimní čas speciální ošetření jako stvořené pro zpříjemnění nevlídných dnů – Podzimní pohlazení.Zaměřuje se na kvalitní výživu a regeneraci, aby se pokožka po vysilujícím létě dobře připravila na mrazivé zimní počasí. Celou proceduru provází vůně kokosu – od masáže kokosovými měšci přes zábal a masáž dekoltu až po obličejovou masku.

Vybírat ale můžete i z celé řady dalších příjemných tělových ošetření či masáží. Hosté hotelu Lanterna mají v ceně i neomezený vstup do blízkého vyhlášeného relaxačního centra Wellness Horal, které stojí za to navštívit, zejména když to venku vypadá, jako by se ženili všichni čerti. Vždyť co může být příjemnějšího, než koupel v termálních bazénech vyhřívaných až na 36°C nebo odpočinek po saunových rituálech na terase pod prosklenou střechou, na kterou bubnují provazy deště…

Kdo by si chtěl všechny ty relaxační a gurmánské zážitky zpestřit aktivitou, může si protáhnout svaly třeba při běžeckém závodu Běhej Valachy v sobotu 24. října nebo při Yoga wellness víkendu 20. až 22. listopadu. Příjemným zážitkem jsou i samotné vycházky krajinou, třeba k rozhledně Miloňová po nové Fotostezce Valachy, ze které si odvezete domů krásnou památku na podzimní výlet do Velkých Karlovic.

Náš tip: Využijte některý z nabídky zvýhodněných pobytů ve Spa hotelu Lanterna, které zahrnují vybrané procedury v ceně Hitem je Romantické hýčkání s masáží, obličejovým ošetřením a snídaní do postele v ceně. A co třeba strávit tu první zimní dny a užít si Vánoce v Beskydech

Více na www.lanterna.cz