Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hlasování nejPes 2015 začalo! Už máte i vy svou smečku?

10. března 2015 | 13:34

Mít takhle doma smečku psích rošťáků, to by bylo něco! Jestli i tohle byl někdy váš sen, který se rozplynul ve chvíli, kdy jste si představili rozkousanou domácnost, zbystřete. V rámci soutěže nejPes 2015 si takovou smečku můžete pořídit alespoň virtuálně. Navíc tím podpoříte hlasování, které začalo už 9. března.

Kolikrát má člověk pocit, že i jeden pes je až až. A co teprve mít celou smečku! Zase na druhou stranu – musí být hezké být pánem takové smečky. Jestli vás někdy lákalo si to vyzkoušet, můžete se přihlásit do soutěže nejPes, kde vytvoříte takovouto komunitu s dalšími pejsky. Navzájem se pak můžete podporovat v hlasování, které začalo už 9. března.

Takto to udělali třeba i soutěžící s pejskem Montym, který se nyní drží v prvních řadách. Společně s dalšími dvaceti psy utvořili početnou smečku, a mohou si tak posílat navzájem hlasy. 

Jestli jste ještě svého čtyřnohého miláčka nepřihlásili, nezoufejte. Možnost je až do pondělí 23. března do 12.00, kdy se brány do soutěže uzavřou. Ale neváhejte příliš dlouho! Čím později se k soutěži nejPes 2015 přidáte, tím méně času na hlasování pro vás budou ostatní členové smečky mít! 

Autor: maš