Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Půjčte si bez rizika a splňte sny svým blízkým

8. prosince 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Blíží se Vánoce, svátky klidu a pohody. Doma je naklizeno a navařeno, cukroví upečeno. A co dárky? Chcete udělat radost dětem, manželovi, rodičům i přátelům. Jenže to je najednou velký zásah do rozpočtu. Co s tím?  Existuje možnost si peníze půjčit. Bezpečně a bez rizika. Stačí si vše dobře rozmyslet a správně si vybrat.

Nejprve sami sobě řekněte, zda budete mít možnost půjčku splácet. „To je základ. V žádném případě si nepůjčujte, když nebudete moci splácet,“ varuje Tomáš Konvička, obchodní ředitel společnosti Fair Credit, která se zabývá poskytováním drobných nebankovních půjček. Právě Fair Credit nabízí týdenní splátky úvěru už od sta korun, díky čemuž na vysněné dárky mohou dosáhnout i ti, kteří by jinak neměli šanci.

Kryjte si záda

Co když se přesto stane, že na některou ze splátek neseženete dost peněz? Půjčku si pojistěte. Za mírný poplatek si zajistíte, že při neschopnosti splácet váš závazek převezme pojišťovna. „Vlastně se jedná o dohodu společnosti Fair Credit s pojišťovnou, která pak nese náklady úvěru, pokud dlužník nemůže dluh splatit,“ vysvětluje Tomáš Konvička.

Co to pro vás znamená? Ke každé splátce přidáte pár korun a jste chránění před neočekávanou událostí.

Využijte on-line kalkulačku

Už jste rozhodnutí, že si půjčíte? Přistupte k výběru vhodného poskytovatele půjčky. Orientovat se můžete například podle toho, zda má své vlastní webové stránky s kontakty. „Každá solidní firma by měla mít také bezplatnou zákaznickou linku, kde se můžete na cokoliv zeptat,“ pokračuje Konvička. Vhod může přijít i on-line kalkulačka, kde si přesně spočítáte parametry svého úvěru včetně všech nákladů a poplatků.

Žádná otázka není hloupá

Máte vybráno? Stačí vyplnit on-line formulář a obchodní zástupce společnosti za vámi přijde až domů, kde vám vše vysvětlí a odpoví na otázky. „Ptejte se. Žádná otázka není hloupá,“ radí obchodní ředitel Fair Credit.

Půjčit si u nebankovní společnosti je velmi rychlé. Stačí občanský průkaz, doklad o bydlišti a potvrzení o příjmu za poslední tři měsíce. Žádné zdlouhavé procedury, peníze na účtu můžete mít během pár hodin. Pokud je vám všechno jasné, pročetli jste si smlouvu a se vším souhlasíte, nemusíte se ničeho bát. Začněte plnit sny svým blízkým.