Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kočka Česka 2014: Krajské superfinalisty už známe! Kdo bude vítězem?

2. prosince 2014 | 13:00

Neuvěřitelné! O tom, které kočičky se stanou těmi nejhezčími ve svém kraji, rozhodly až poslední hodiny hlasování. Na první pohled neotřesitelné pozice některých favoritů soutěže vzaly během posledních pár minut za své a "předběhli" je mazlíčci, u kterých to čekal jen málokdo.

Jeden z největších soubojů o prestižní titul Nej kočka kraje 2014 se tentokrát odehrál mezi soutěžícími z hlavního města. Nejvíc SMS hlasů ale nakonec dostal roztomilý šestiměsíční zrzounek Ludvík, a to 1094.

"Pro svou původní rodinu jsem byl odpad, pro tu novou jsem princ. Moje původní rodina mne ještě úplně slepého hodila přes plot jedné zahrady. Hodná paní, která mne našla, mne odnesla do útulku Sluníčko. Tam mne vyléčili ze svrabu, zápalu plic, pomohli mi od blech a krmili mne z lahvičky dnem i nocí. Vypiplala mne v depozitu Sluníčka Karolina Radová, které nepřestanu být vděčný, že se o mne starala, vypadal jsem totiž prý opravdu hodně ošklivě a nemocně. Kdybyste mi dali své hlasy, tak celou svou výhru věnuji kámošům v útulku Sluníčko, kteří zatím neměli takové štěstí jako já," stojí v popisu soutěžního profilu.

Hlavní město Praha: Ludvík (6 měsíců)
Autor: archiv soutěže

Všech 14 kočiček a kocourků, kteří zvítězili ve svých krajích, i dalších 28, kteří se umístili na 2. a 3. místech, nyní čeká ještě superfinále o absolutní titul Kočka Česka 2014. O tom, kdo z nich to nakonec bude, rozhodnete vy, naši čtenáři, v SMS hlasování, které začne už v úterý 2. prosince ve 12 hodin na stránkách soutěže.

Mazlíčci, kteří se v jednotlivých krajích umístili na prvním místě, vyhrávají balíček krmiva Brit Care Cat v hodnotě 1000 Kč (7kg pytel Brit Care Cat podle vlastního výběru + 5 konzerviček Brit Care Cat). Gratulujeme!

Všichni soutěžící navíc jako poděkování za účast obdrželi od partnera soutěže, e-shopu PROFIZOO, dárkový poukaz na nákup chovatelských potřeb a krmiva pro své chlupaté mazlíčky. Ušetříte až 250 korun.

Krajské výherce si můžete prohlédnout v galerii:

Klíčová slova: kočka česka
Diskuse ke článku
.
Související články