Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kočka Česka 2014: Podívejte se na (zatím) nejvtipnější fotky soutěže

3. listopadu 2014 | 16:00

Každý, kdo má doma kočku, nebo kocoura ví, že tihleti mazlíčci často vytvářejí vtipné situace. Jen obvykle nestačíme skočit po foťáku a zmáčknout spoušť. Vybrali jsme pro vás několik opravdu vtipných fotek od našich soutěžících, kteří své komiky vyfotit stačili.

Soutěž Kočka Česka je v plném proudu a do naší redakce tak chodí tisíce fotek ušlechtilých, krásných, ospalých, mazlivých, přemýšlivých a také hodně vtipných koček. Mňoukající mazlíci jsou opravdu vděčným objektem pro naše fotoparáty.

Často umí  zaujmout takové pózy a kreace, že všeho hned necháme, rychle začneme hledat foťák nebo mobil, aby jsme našeho šelmáka blýskli, a pochlubili se s ním na facebooku. A proč si s takovými fotkami zároveň nezasoutěžit? Vždyť můžete vyhrát až 30 000 Kč a velkou slávu pro vaší kočku, nebo kocourka. A to už za to stojí! Přihlaste i vy vaší Mícu, nebo Mikeše, budou v té nejlepší kočičí společnosti.

Podívejte se v naší galerii na pár nejvtipnějších fotek, v soutěži jich je pak dalších několik desítek, a to nemálo vtipných.

Přihlášku, podrobné informace, pravidla soutěže i galerii již přihlášených kocourků a kočiček naleznete zde!