Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Staň se nejlepším filmařem a vyhraj soutěž o nejlepší video!

Mladí filmaři mají možnost vyzkoušet štěstí v soutěži ČSOB a Era světa!
20. srpna 2014 | 09:21

Máte ve svém okolí šikovného mladého filmaře, který studuje střední, vysokou, nebo filmovou školu? Chtěl by se zviditelnit, ale zatím se neocitl na správném místě ve správnou dobu, aby na sebe upozornil? Pak ho přihlašte do soutěže mladých filmařů ČSOB a Era!

Prosadit se ve světě filmu není nic jednoduchého, ČSOB a Era ale nyní dávají šanci mladým filmařům na sebe upozornit. A to v soutěži o nejlepší krátký film na téma: Individuální dárcovství. Je v dnešní době pomáhat ostatním samozřejmostí, anebo se to spíše vytrácí? Daroval někdo z vašeho okolí vám, nebo někomu jinému, skutečně neobvyklou věc? Popusťte uzdu fantazii!

Pravidla jsou jednoduchá. Soutěžící musí studovat střední, vysokou, nebo filmovou školu. Video musí být dlouhé maximálně dvě minuty, ovšem formě se meze nekladou. Může jít o animovaný film, hraný, experimentální... Hlavní je pouze držet se tématu individuálního dárcovství.

Termín uzávěrky je 30. září, kdy soutěžící musí poslat film na DVD i s přihláškou. Filmy budou po celou dobu soutěže viset na stránkách Era svět a Youtube. 2.prosince pak proběhne během Dárcovského summitu proběhne slavnostní vyhlášení. Tvůrci vítězných snímků získají odměnu 20 000 Kč. 

Více informací se dozvíte na evsiskova@csob.cz.

Autor: red