Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nákup bez námahy až do kuchyně? Ano!

Na www.itesco.cz/potravinyonline můžete vybírat z 20 000 druhů zboží. Nákup vám vyberou a přivezou až domů speciálně vyškolení pracovníci.
6. srpna 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Jste pracovně vytíženi, nemocni, hlídáte doma děti nebo prostě jen neradi nakupujete a chcete ušetřit čas? Pak vyzkoušejte Tesco Potraviny on-line.

Nákup potravin přes internet si můžete jednoduše objednat z pohodlí svého domova a nechat si jej doručit doslova až na kuchyňskou linku. Zaměstnanci internetového obchodu Tesco Potraviny on-line jsou speciálně vyškoleni, aby za vás vybírali jen to nejlepší zboží.

Hypermarket na internetu

Služba Tesco potraviny on-line je nyní dostupná pro obyvatele Prahy a okolí, Mladoboleslavska a Kladenska a postupně se bude rozšiřovat. Svým zákazníkům umožňuje výběr z více než 20 tisíc druhů zboží v kategoriích potravin, drogerie, potřeb pro domácnost a kancelář nebo dobrot pro domácí mazlíčky.

Před prvním nákupem se na stránkách www.itesco.cz v záložce Potraviny on-line stačí jednoduše zaregistrovat. Dostupnost služby v bydlišti lze ověřit zadáním PSČ adresy, na níž by měl být nákup dodán, a stisknutím tlačítka Ověřit.

Nabídka je přehledně rozdělena do sekcí včetně seznamu aktuálních akčních nabídek. Jednou vybrané zboží se automaticky zařazuje do oblíbených položek, což ještě více usnadňuje další nákup.

Plná lednice po návratu z dovolené

Objednané zboží řidiči rozváží sedm dní v týdnu od 10 do 22 hodin v čase, který si sami předem určíte až na tři týdny dopředu. Můžete si tak například s předstihem objednat nákup, aby vás po návratu z dovolené nepřivítala prázdná lednička.

Vyškolení pracovníci pro vás vybírají ty nejlepší potraviny. Jako byste nakupovali vy sami.
Autor: itesco.cz

Ke každému nákupu obdržíte přehlednou účtenku, na níž najdete kompletní informace o všech produktech, které jste si objednali. Pokud není objednané zboží v obchodě fyzicky dostupné, připraví pro vás pracovníci online obchodu alternativní produkt ve stejné cenové kategorii. Zboží, které se liší od původně objednaného, vám řidič předá odděleně od ostatních výrobků a spolu s vámi projde účtenku i obsah nákupu položku po položce. Alternativní i jiné zboží, které by vám z jakéhokoli důvodu nevyhovovalo, můžete odmítnout. Vždy zaplatíte pouze za zboží reálně převzaté.

Za celý nákup můžete zaplatit předem on-line kartou nebo využít platební terminál při doručení přímo u řidiče. Dovážka stojí v závislosti na rezervovaném čase 69 – 99 Kč.