Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Užívej si, co to jde

Video se připravuje ...
Woody Allen, Trailer film Whatever works
VIDEO: YouTube.com
10. května 2010 | 15:54

FILM: UŽÍVEJ SI, CO TO JDE  REŽIE: Woody Allen  PREMIÉRA: 13.5. 2010

Woody Allen patří mezi jednoho z nejznámějších režisérů a scénáristů naší doby, krom toho je i hercem, spisovatelem, jazzmanem a hráčem na klarinet. Mezi jeho nejznámější film patří Match Point - Hra osudu, který sklidil velký divácký úspěch. Notoricky známé jsou pak Annie Hallová, Manhattan, Povídky z New Yorku a mnohé další.

Woody Allen je známý tím, že často nejen režíruje, ale i ve svém filmu hraje. Když už ne hlavní postavu, tak nějakou vedlejší. Zajímavostí ale je, že v tomto filmu ho neuvidíte. Zato svou excentrickou povahu promítl do hlavní postavy stárnoucího newyorčana.

Pokud jste fanoušky Woody Allena, tak byste určitě něměli přijít o jeho nový film ,,Užívej si, co to jde“. Hlavním hrdinnou je výstřední stárnoucí mrzout Boris Yellnikoff, který se vzdá života ve vyšší společnosti, aby si mohl užívat svobodného a nespoutaného života. Jeho oblíbenou činností je kritika čehokoli a kohokoliv, kterou vnucuje svým přátelům, žákům šachu a všem ostatním. Jednou před svými dveřmi najde mladou dívku Melody a začne nekončící koloběh událostí mezi naivní Melody, její sexy matkou a škrobeným otcem.

Pokud jste Allenovi fanoušci, určitě byste neměli tento nový film vynechat.

Trailer v anglickém znění:

Video se připravuje ...
Woody Allen, Trailer film Whatever works • VIDEO: YouTube.com

Autor: amp
Klíčová slova: TIP TÝDNE, ALLEN
Diskuse ke článku
.
Související články