Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

KONCERT: JEAN MICHEL JARRE

JEAN MICHEL JARRE SE SE SVOU VELKOLEPOU SHOW PLNOU NEJVĚTŠÍCH HITŮ VRACÍ DO ČESKÉ REPUBLIKY.
8. února 2010 | 07:17

KONCERT: JEAN MICHEL JARRE

KDY: 27.2.2010

KDE: Liberec, TIPSPORT ARENA

Jean Michel Jarre pro své „World Arena Tour“ vytvořil velkolepou produkci plnou vysoce moderních technologií, přesně na míru halám a arénám, kde představí hudbu ze svých nejúspěšnějších nahrávek. Vytvořil nezapomenutelnou show, do které vtisknul svůj jedinečný výraz a talent pro vytváření neopakovatelných událostí.

Na svém představení Jean Michel Jarre pozve diváky na cestu do svého pozoruhodného světa, aby se zcela ponořili do jeho nadčasové hudby a vize.

Na toto turné vyráží Jean Michel Jarré se zcela úplně novou produkcí, která je nabitá energií obřích koncertů a emocemi halových vystoupení. Jde o fúzi analogových syntezátorů, progresivní digitální technologie, obří projekce v HD rozlišení, velkolepé laserové a světelné show.

Jean Michal Jarre je novátorský umělec, který svými show pobavil a nadchnul miliony lidí po celém světě, a je i držitelem několika světových rekordů v návštěvnosti. Se svojí elektronickou tvorbou a pozoruhodnými živými představeními navštívil již téměř celý svět a zanechal svůj otisk na místech od londýnských Docklands, přes Pyramidy v Egyptě, až po Čínu nebo Moskvu.

JEAN MICHEL JARRE SE SE SVOU VELKOLEPOU SHOW PLNOU NEJVĚTŠÍCH HITŮ VRACÍ DO ČESKÉ REPUBLIKY.
Autor: archiv pořadatele

Související články