Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Lord Of The Dance

Lord Of The Dance
1. února 2010 | 07:08

LORD OF THE DANCE

KDY A KDE: 4.2. 2010 - Ostrava, 5.2. 2010 - Karlovy Vary, 6.2. 2010 - Praha

Velkolepou taneční show Michaela Flatleyho a jeho Lord of the Dance, která slaví úspěchy po celém světě již 14 let, byste si určitě neměli nechat ujít.

Starý mystický keltský příběh o lásce, odvaze a věrnosti si budou moci čeští diváci vychutnat už pošesté.

Lord of the Dance Michaela Flatleyho jsou kritikou nejnadšeněji oceňovaným představením všech dob. Od premiérového uvedení v Dublinu v roce 1996 toto představení překonalo po celém světě řadu rekordů a stalo se nejlépe prosperující show v celé dlouhé historii existence zábavního průmyslu.

Diváci při něm mají možnost zhlédnout fantastický příběh Dobra a Zla v překrásné pohádkové scéně, precizní taneční výkony desítek tanečníků v sólových výstupech i nezaměnitelných tanečních formacích, které proslavily irský tanec po celém světě.

Tajemství mimořádného úspěchu show Lord of the Dance spočívá do velké míry i v tom, že oslovuje široké publikum bez ohledu na věk, pohlaví nebo kulturní zázemí. Díky této nadčasové, univerzální přitažlivosti se Lord of the Dance zařadili mezi živoucí legendy, zázraky moderního světa.

Představení do současné chvíle zhlédlo přes 50 milionů diváků ve 40 zemích světa, uchvátilo publikum v Rusku, po celé Evropě, v USA, od Kanady po Argentinu, v Asii i v Austrálii. Show je uváděna od roku 1996 v nezměněné podobě, jelikož diváci chtějí stále vidět původní LOTD show. Jedinou změnou je spousta krásných nových kostýmu a stále náročnější choreografie.

Letošní turné začíná 2. 2. v dánském Aalborgu a pak hned Michael Flatley i se svojí taneční skupinou zamíří do sportovních hal českých měst. Ve čtvrtek 4. 2. mohou velkolepé taneční představení shlédnout diváci v Ostravě v ČEZ Aréně, 5. 2. v nově otevřené KV Aréně v Karlových Varech a 6. 2. pak v pražské O2 Aréně.

Lord Of The Dance
Autor: archiv pořadatele

Autor: red
Související články