Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

10 věcí, jež předpověděli Simpsonovi! Seriál, který předpovídá budoucnost!

2. září 2017 | 19:04

Najde se asi málo lidí, kteří by mohli odpřísáhnout, že nikdy neviděli animovaný seriál Simpsonovi. Stále se točí nové série, jelikož diváci tyto postavičky milují. Všimli jste si, že žlutí hrdinové opakovaně předpověděli budoucnost?

1. ToMacco. Do rajčat Homer přidával plutonium, aby rychleji rostla. Po čase se zjistilo, že když se semínka smíchají s tabákem, tak obsahují nikotin, který je návykový.

2. Spořivá kuchařka. Kuchařka ze seriálu přidávala do pokrmů všechno možné, aby jídelna ušetřila. Posléze vyšlo najevo, že jsou firmy, které za stejným účelem přidávají do salámů koňské maso.

3. Restaurace, kde můžete sníst tolik jídla, kolik chcete. Z restaurace starého kapitána byl Homer vyhozen, protože toho snědl příliš moc. V USA se stalo něco podobného, avšak její majitel byl potrestán za klamavou reklamu.

4. Appu a jeho osmerčata. Prodavači jménem Appu a jeho ženě se díky hormonům narodila osmerčata. Díl byl kritizován, že je to nereálné. V USA se to posléze stalo.

5. Krádeže sádla a olejů. Homer a Bart kradli oleje a sádlo v restauracích. Tím samým si vydělávaly gangy, které si touto zlodějnou údajně přišly na několik milionů dolarů.

6. Leftórium, tedy obchod pro leváky. Ned si otevřel obchod s věcmi pouze pro leváky. Napodobil jej jeden Američan a prý se mu docela daří. 

7. Letecká restaurace. Homer a Marge si chtějí užívat dovolenou, ale Bart a Lisa je pořád pronásledují. Po tomto dílu si divák z USA otevřel restauraci, která je v pravém letadle, tudíž se lze najíst na skutečné palubě.

8. Krvavý billboard. Billboard, který lákal na Itchyho a Scratchyho, vypadal jako krvavý. To samé bylo posléze lákadlem na thriller Kill Bill 2.

9. Den, kdy se ubíjejí hadi. Lisa s Bartem je chtějí zachraňovat. Něco podobného se stalo na Floridě, kde ale hadi byli zabíjeni střílením do hlavy.

10. Prezident Donald Trump. V seriálu Simpsonovi předpověděli, že se prezidentem USA stane Donald Trump. A co se přihodilo ve skutečnosti…?!

Autor: red
Video se připravuje ...