Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kosmetický manuál na cesty: Bez čeho neodjíždět!

...
21. července 2017 | 21:11

Letíte právě na dovolenou a balení není vaši silnou stránkou? Poradíme vám, na jaké kosmetické přípravky byste rozhodně neměla zapomenout. Pokud vás čeká delší let, měla byste mít některé přípravky přímo u sebe v palubním zavazadle. 

Mnoho kosmetických firem nabízí různé tzv. travel sety, kde najdete miniaturky produktů, které jsou určeny pro přepravu v palubním zavazadle. Pokud používáte výrobky více značek, pak je ideální, když si takový cestovní balíček vytvoříte sama. V řadě drogerií a parfumerií si můžete zakoupit prázdné, většinou platové obaly na šampony, odličovací vody, sprchové gely… Do nich si doma nalijete, co potřebujete.

Variantou, kterou zrovna moc nedoporučujeme, vhodnou spíše pro nenáročné muže, je s kosmetikou si hlavu nelámat a vyčkat, co vám váš all inclusive hotel nabídne.

Pokud ale chcete poradit, volte pokud možno prostředky multifunkční, jako např. šampon s kondicionérem, shower gel 3 v 1, mléko po opalování určené nejen na tělo, ale zároveň na obličej, pak vám v kufru zbude více místa na další outfity.

Do letadla si určtitě vezměte dezinfekční prostředek na ruce, odličovací ubrousky, krém a osvěžující vodu na obličej, třeba termální. Jestli míříte za sluníčkem je nezbytný opalovací krém, u něhož je třeba správně zvolit UV filtr. Spálit se hned první den změní vysněnou dovolenou v horor.

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...