Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Co na sebe: 6 letních akcí, 6 různých outfitů

21. července 2017 | 17:51

Léto s sebou tradičně přináší řadu nejrůznějších akcí, jako jsou party u bazénu, hudební festivaly, grilování... Víte, co si vzít na sebe, abyste byla in a přitom se cítila pohodlně? Nechte se inspirovat…

Bazénová party: Postačí lehké bavlněné šaty, které jednoduše přehodíte přes plavky, a může v nich zaútočit na stoly s občerstvením.

Sportovní utkání: Pokud jdete třeba fandit kamarádům, určitě to chce něco pohodlného, jako jsou džíny, tričko a tenisky.

Den na pláži: Efektnější než obyčejné tričko je košile, jejíž konce si můžete pod ňadry uvázat, dále pak šortky a barevné sandály.

Party na lodi: Skvěle se rozhodně bude cítit, když si vezmete romper neboli overal. Je pohodlný a lehký a na rozdíl od minišatů vám vítr na lodi neodhalí prádlo, pokud si jej tedy nezapomenete...

Grilování: Rozhodně nic nezkazí volné šaty. Jednak budete vypadat elegantně, a navíc si nebudete muset dělat starosti s tím, kolik toho spořádáte. Nezapomeňte na pohodlnou obuv bez podpatků, abyste hostitelům neponičila trávník či se nezranila.

Festival v ulicích: Důležitá je pohodlná obuv podobně jako oblečení. Dost se nachodíte a třeba si i zatančíte. Tak si oblečte třeba volnější tričko a sukni.

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...