Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Přiznání Stanislavy Jachnické: Jak na její milostnou scénu v Ulici reagoval manžel?

13. května 2017 | 13:03

Herci Stanislava Jachnická a Vuk Čelebič si v seriálu TV Nova Ulice vystřihli pěkně žhavou erotickou scénu. Je jasné, že pro manžela herečky musí být náročné takovou podívanou sledovat. Jak to doma řešili?

Mezi referentkou Denisou Mastnou v podání Stanislavy Jachnické (51) a tiskovým mluvčím Robertem Bláhou, jehož ztvárňuje Vuk Čelebič (29), došlo k vášnivému vzplanutí, a to přímo na stole paní radní Světlany Nyklové, kterou již léta hraje Tereza Bebarová. Jak to prožívala herečka Stanislava Jachnická?

„Milostnou scénu jsem točila naposledy před dvaceti lety, a tak nebudu říkat, že jsem nebyla nervózní. Nejenom, že by Vuk mohl být mým synem, ale když jsme tuhle scénu točili, ještě jsme se moc neznali. Viděli jsme se asi podruhé v životě, a v takovou chvíli stud zkrátka přijde,” svěřila se TV Nova s pocity z natáčení intimní scény s mladým kolegou Stanislava Jachnická.

A co na intimní scénu v Ulici říká hereččin manžel? „Neviděl to, protože nebyl doma. Asi by mu nebylo příjemné se na to dívat, ale zvládl by to. Už jsem točila i choulostivější scény a i na divadle se mě kolegové dotýkají. Je 25 let manželem herečky a za tu dobu si zvykl,“ prozradila v rozhovoru pro Aha! Stanislava Jachnická.

Autor: red
Video se připravuje ...