Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

7 věcí, které byste měla mít vždy v kabelce

  • Bez spousty věcí v kabelce se obejdete, tyto byste tam ale rozhodně měla mítt.
    13. července 2014 | 06:00

    Muži to pravděpodobně nikdy nepochopí, ale dámská kabelka je něco mnohem víc, než zavazadlo k přenášení věcí. Ve skutečnosti je to po většinu času naše nejlepší kamarádka, díky které jsme "vždy připraveny" na jakoukoliv situaci. Co byste v ní proto rozhodně měla mít?

  • Rtěnku

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Protože mít u sebe neustále svůj oblíbený odstín vám může zvednout náladu ve chvílích, kdy to potřebujete. Namalované rty také upoutají pozornost k vašemu obličeji, takže i když nemáte čas nebo možnost upravit si dokonale make-up, je to právě rtěnka, co vás udělá šik a upravenou. Proto si rozhodně zaslouží své čestné místo ve vaší kabelce.
  • Hotovost

    ...
    Autor: profimedia.cz
    V dnešní době už sice kartou zaplatíte téměř všude, ale mít v kabelce malou látkovou peněženku s rezervní hotovostí by měl být základ. Nikdy totiž nevíte, kdy budete potřebovat například peníze na taxík, nebo na cokoliv jiného a karta vám najednou bude úplně k ničemu.
  • Tampóny

    ...
    Autor: Profimedia.cz
    I když berete hormonální antikoncepci a víte skoro na hodinu, kdy budete mít své dny, přeci jen můžete zapomenout. A když vás menstruace překvapí, je rozhodně lepší mít jistotu, že můžete prostě jen sáhnout do kabelky pro tampón, namísto toho, abyste přemýšlela, kde je nejbližší drogerie.
  • Analgetika

    ...
    Autor: Shutterstock
    Jedno balení Ibalginu je k nezaplacení, pokud vás rozbolí hlava, zuby nebo přijde už zmíněná menstruace. Navíc každý miluje kamarádku, která ve výše zmíněných situacích z kabelky tuto kouzelnou pilulku vytáhne.
  • Zapalovač nebo sirky

    ...
    Autor: Twitter/profimedia.cz - ilustrační foto
    I když jste zapřísáhlá nekuřačka, zapalovač nebo sirky se vám mohou hodit víc, než byste si myslela. Pravděpodobně je nevyužijete každý den, ale když bude potřeba upravit si visící nitku z oblečení, nebo zapálit svíčky na narozeninovém dortu, budete za hvězdu.
  • Desinfekci

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Malé plastové nádobky s antibakteriálním gelem, které seženete v drogerii jsou prostě dokonalé. Jen si vzpomeňte, co se vám v rukou objeví při pouhé cestě do práce - tlačítka výtahu, držadla v městské hromadné dopravě, peníze, kliky od dveří a spousta dalších věcí, které se bakteriemi jen hemží. Pokud vás při této představě přechází chuť na snídani, prostě si skočte pro desinfekční gel.
  • Pepřový sprej

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Je to smutné, ale v ulicích se stále ještě pohybuje spousta násilníků, kteří mají naprosto mylný pocit, že po nich toužíte. Mějte proto v kabelce vždy pepřový sprej, nebo jinou pomůcku sebeobrany, která vám může pomoci zachránit se ze situace, kterou rozhodně nepřejeme nikomu a nikdy zažít.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...