Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Co na vás práskne barva laku na vašich nehtech?

  • 15. března 2014 | 10:00

    Napadlo vás někdy, že výběre barvy laku před tím, než jdete s mužem na rande, můžete vysílat nenápadné signály? Naučte se je kódovat a dostaňte ho tam, kde ho toužíte mít.

  • Rudé odstíny


    Inglot O2M lak na nehty odstín 621, info o ceně v prodejnách OC Chodov a Centrum Černý most
    Autor: archiv firem
    Žena, která se nebojí rudé barvy na svých nehtech se nezastaví ani před žádnou překážkou. Pravidla pro vás neexistují, přinejmenším jsou od toho, aby se porušovala. Jste sebevědomá, volnomyšlenkářská a vaše rande se rozhodně nudit nebude. A samozřejmě je velmi, velmi sexy.
  • Růžové odstíny


    Studený tón - Růžový lak na nehty, Xtreme, 79 Kč.
    Autor: archiv firem
    Pastelové a cukrátkově růžové nehty vašemu muži prozradí vašemu, že má schůzku s přátelskou, vřelou a věčně mladou romantičkou. Růžová je tradice, když se snažíte v muži vzbudit dojem, že jste křehká a on vás musí opatrovat a chránit.
  • Metalické odstíny


    Třpytivé laky na nehty, Krasa.cz, Loreal, 89 Kč.
    Autor: archiv firem
    Jste ráda středem pozornosti a vygradujete obdiv. To o vás řeknou laky na nehty v barvách drahých kovů. Váš protějšek pravděpodobně zažije to nejdivočejší a nejzábavnější rande svého života. Ovšem jen v případě, že s vámi dokáže držet krok.
  • Tmavě fialové nebo vínové


    Ceramic Nail Lacquer - Creamy Violet Plum, Artdeco, 229 Kč
    Autor: archiv firem
    Tmavé odstíny fialové, bordó a vínově rudé dávají najevo, že má váš partner co do činění se sofistikovanou dámou, která vždy ví, co se sluší. Přesto naznačují, že není vše odkryto a vytvářejí kolem vás magickou auru, kterou chce každý objasnit.
  • Francouzská manikůra


    Pure Color, odstín Coral Cult, Estée Lauder, 620 Kč.
    Autor: archiv firmy
    "Francií" ukazujete svému protějšku, že máte své zásady a priority a že rozhodně na prvním rande neskončíte u něj v posteli. Už vám chybí jen perly a Chanel kostýmek. S touhle klasikou stojíte přesně na opačné straně osy, než s rudými nehty.
  • Třpytky


    Colorama Polka Dots, Maybelline, 59,90 Kč
    Autor: archiv firem
    Je jedno, jakou mají flitry ve vašem laku velikost, všechny dávají najevo že jste hravá, máte úžasný smysl pro humor a nezblázníte se z pár kapek deště. Prostě holka do nepohody, která stojí za jeho pozornost.
  • Tělové odstíny


    Rimmel Salon pro lak na nehty odstín 125, 99 Kč, www.rimmel.cz
    Autor: archiv firem
    I když se každé jaro znovu vrací do módy, nude laky na nehty o vás říkají, že jste obětavou a trošku podřízenou ženou. Muže obdivujete a potřebujete, aby vás neustále okouzloval svým šarmem a inteligencí.
  • Tělové odstíny


    Nenonový lak na nehty, 39 Kč Dermacol
    Autor: Archiv firem
    Růžová, zelená či žlutá barva zvýrazňovačů o vás prozradí, že jste bezstarostná, věčně optimistická a máte v sobě pořád trošku malé holčičky. I když se do vás možná nezamiluje, určitě vám zavolá.
  • Černé barvy


    Černý lak s praskajícím efektem, Krasa.cz, O.P.I., 149 Kč.
    Autor: archiv firem
    Zvolíte si na rande sytě černou? Pak mu tím říkáte, že má co dělat s rebelkou, která se neřídí podle konvencí. NA druhou stranu ukazujete svoji divokost a chuť žít, což mu prakticky zaručuje večer nabitý zábavou a vzrušením.
  • Modré tóny


    NailWear Pro - Inky Blue, Avon, 149 Kč
    Autor: archiv firem
    Dámy, které na svých nehtech oblibují modrou jsou veselé, přátelské a okouzlující. Pokud si ji vezmete na rande, říkáte tím, že jste unikátní a další takovou už rozhodně nepotká.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...