Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nakupujte v pohodlí domova!

Užijte si nákupy, u kterých vás nikdo nebude rušit, nyní se slevami s kreditní kartou Citi Classic!
12. února 2014 | 12:00

Nebaví vás davy lidí, se kterými musíte bojovat u regálů v obchodech? Nakupujte online!

Nákupní centra jsou dennodenně plná stovek lidí, kteří se předhánějí v lovení těch nejlepších kousků. Navíc se často stane, že přijdete do obchodu a vámi vybraný kousek již na pultu není. Časté fronty u zkušebních kabinek na náladě také nepřidají. Zkrátka a dobře nakupování v kamenných obchodech vyžaduje notnou dávku trpělivosti a spoustu energie.

Není tedy divu, že obliba online nakupování stále stoupá. Vybírat zboží z pohodlí gauče, často z daleko širší nabídky než je v kamenných obchodech, nechat si je dovézt přímo až domů a v klidu si je vyzkoušet před zrcadlem doma bez nepříjemných pohledů okolních nakupujících, to vše jsou jedny z mnoha výhod nakupování online.

Není neobvyklé, že dnes již prodejci na internetových portálech nabízejí daleko širší sortiment a daleko častěji zde i probíhají rozličné slevy na zboží. Vybírejte boty nebo kabelky například na  portálu 

...
Autor: shutterstock

S kartou Citi Classic nakupujte se slevou 5% i na portálu parfemy.cz, kde najdete všechny světové parfémy, včetně horké novinky od Lady Gaga The Fame. Kromě takových trendy vůní zde naleznete i klasiky jako je Chanel no.5 nebo vůně od Niny Ricci. Modnidoplnky.cz, nyní s kreditní kartou Citi Classic ještě se slevou 10%!

Na portálu krasa.cz najdete kosmetické vychytávky nebo například valentýnské dárkové sady, přičemž při platbě kreditní kartou Citi Classic získáte slevu až 10%.

Pokud toužíte po dámských hodinkách, nakupujte na portálu hodinky.cz. Díky kreditní kartě Citi Classic pořídíte skvělé hodinky v rozličných provedeních se slevou 10%!

Blíží se Valentýn, vaše drahá polovička vám může pořídit nějaký pěkný šperk na portálu sperky.cz, kde s kartou Citi Classic od Citibank obdržíte slevu 10%.

Seznam dalších slevových akcí s kartou Citi Classic od Citibank naleznate zde.

 

Autor: komerční prezentace

Autor: dok
Video se připravuje ...